Home / 2020 / Javni poziv za dodelu Svetosavske nagrade

Javni poziv za dodelu Svetosavske nagrade

Ministarstvo prosvete objavilo je Javni poziv za dodelu nagrade za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređenje obrazovno-vaspitne prakse i razvoj naučnih i umetničkih dostignuća.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije saopštilo je juče da je objavilo Javni poziv za dodelu Svetosavske nagrade za 2020. godinu, i to za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređenje obrazovno-vaspitne prakse i razvoj naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Srbiji.

Javni poziv je otvoren do 24. decembra, a pravo da budu predloženi imaju učenici, studenti, zaposleni u obrazovnim i naučnoistraživačkim ustanovama, predstavnici stručnih društava, autori stručnih i naučnih dela iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, kao i pojedinci i institucije koji učestvuju u formalnom i neformalnom obrazovanju i doprinose razvoju ove oblasti.




Svetosavska nagrada se tradicionalno dodeljuje 27. januara, podseća se u saopštenju i dodaje da su informacije o načinu dostavljanja predloga i kriterijumi za dodelu ovog priznanja objavljeni na internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...