Home / 2021 / Izrađen nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu

Izrađen nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu

Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije, u ime Gradova Zaječar i Bor i Opština Boljevac, Bor, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac, u skladu sa članom 19. Zakona o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu (“Sl. glasnik RS”, br. 135/04 i 88/10) O b a v e š t a v a o izrađenom nacrtu Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu izmene i dopune Regionalnog plana upravljanja otpadom za grad Zaječar i opštine Boljevac, Bor, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac.

          Obaveštava se javnost da je Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu izradio nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu izmene i dopune Regionalnog plana upravljanja otpadom za grad Zaječar i opštine Boljevac, Bor, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac.

          Javni uvid u sadržinu Izveštaja može se izvršiti na sajtu Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije https://www.raris.org/index.php/javni-uvid-u-izvestaj tokom 30 dana počev od dana obaveštavanja, najkasnije do 18. jula 2021. godine.




          Tokom trajanja javnog uvida zainteresovana javnost može pismeno dostaviti mišljenje o nacrtu Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu izmene i dopune Regionalnog plana upravljanja otpadom za grad Zaječar i opštine Boljevac, Bor, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac, na adresu: Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije – RARIS, Trg oslobođenja 1, 19000 Zaječar ili putem mejla office@raris.org




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...