Home / Knjaževac / Izbori : Saša Radulović sutra u poseti Knjaževcu

Izbori : Saša Radulović sutra u poseti Knjaževcu

Predsednički kandidat pokreta Dosta je bilo Saša Radulović posetiće 17-og marta Knjaževac povodom predizborne turneje #Krugzadrugikrug.

U planu je susret sa građanima kako bi u direktnom razgovoru objasnio zašto su ovi izbori važni za njih i njihove porodice. Sa Sašom Radulovićem putovaće i članovi Predsedništva Dosta je bilo, narodni poslanici, a u gradovima će im se pridružiti lokalni odbornici.

,,Ovi izbori nisu izbori za predsednika Srbije. Ovi izbori su referendum protiv Vučića i njegove partijske države. Svi se boje Vučića, Vučić se boji Saše Radulovića. Ne sme da ga pogleda u oči. Jer ga je uhvatio u korupciji i krađi. Saša Radulović će zaustaviti Vučića.
Naš cilj je pobeda protiv Vučića. To je prvi uslov kako bismo počeli da stvaramo Srbiju u kojoj se lepo i rado živi. Za pobedu je potrebna velika izlaznost. Zato pozivamo građane da izađu i glasaju za onog kandidata koji im je najbliži.”

Razgovor sa građanima i simpatizerima pokreta planiran je u 18 časova u centru grada ispred Promenade, navodi se u saopštenju OO pokreta „DOSTA JE BILO“ u Knjaževcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...