Home / Doma kulture Knjaževac / Hit komedija Laneta Gutovića “Ukrađena ličnos” u Knjaževcu (Video)

Hit komedija Laneta Gutovića “Ukrađena ličnos” u Knjaževcu (Video)

ukradjena-licnos

Srećko Šojić uskoro u Knjaževcu !!!

U Knjaževcu 14 decembar 2016 od 20 časova  gostuje velikan srpskog glumišta Lane Gutović sa dugo očekivanom hit komedijom, uz smeh do suza, nazvanom „UKRAĐENA LIČNOS“. Mesto dešavanja je Dom kulture , a prodaja ulaznica se odvija na biletarici Doma kulture u Knjaževcu.

Naslov ove predstave izveden je iz jedne rečenice glavnog lika, sada već legendarnog Srećka. On se žali međunarodnoj komisiji i Evropskoj uniji, te traži odštetu jer je potpuno ojađen – ukradena mu je ličnost. Duhovit, ironičan i satiričan osvrt na našu svakodnevicu prelama se kroz umetničku vizuru Laneta Gutovića.

Da li su svima nama ukradene ličnosti morate saznati lično od Laneta Gutovića, 14.decembra u sali Doma kulture u Knjaževcu.
Cena ulaznice iznosi 250 dinara

 

Lane Gutović kao Srećko u predstavi ,,Ukrađena ličnos” je vlasnik preduzeća budućnost put i pokušava da se obrati evropskoj uniji kako bi im objasnio da on nije kriv za situaciju zbog koje je zavrsio u bolnici i za koju se tereti da je upropastio posao sa kinezima. On u bolnici piše pismo i pokusava da im kaže da je bolji od svih nasis politicara “Jer su oni mlakonje i ficvirici”.

U nastavku teksta možete videti detalje sa premijere.








Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...