Home / Knjaževac / Deveta sednica Skupštine opštine Knjaževac u četvrtak

Deveta sednica Skupštine opštine Knjaževac u četvrtak

skupstina

Predsednik Skupštine opštine mr Miodrag Ivković zakazao je devetu   po redu sednicu Skupštine opštine Knjaževac, za četvrtak  29.12.2016. godine sa početkom rada u 10,00 časova. Sednica će se održati u prostorijama Doma kulture u Knjaževcu. Na dnevnom redu se nalazi 12 tačaka.

Knjaževački odbornici će već u prvoj tački razmatrati Predlog odluke o donošenju Plana detaljne rerulacije druge faze Turističkog rizorta „Jabučko ravnište” na Staroj planini.U nastavku sednice razmatraće se o : Predlogu odluke o donošenju izmena i dopuna Plana generalne regulacije Knjaževca, predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Agencije za razvoj opštine Knjaževac, doo za 2017. godinu, predlogu odrešenja o davanju saglasnosti na Program subvencionisanja Agencije za razvoj Knjaževca za 2017 godinu , Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Statut Javnog preduzeća „Preduzeće za razvoj,
urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac“ Knjaževac, Predlog  rešenja o davanju saglasnosti na Plan i Program rada Turističke organizacije opštine Knjažezac za 2017. godinu.

U nastavku detaljnije ….





 

15696651_3022953131085190_2047794377_o



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...