Home / Knjaževac / Đani Dobio Priznanje Za Najslušanijeg Izvođača Na Radio Sirena – Folk (Video)

Đani Dobio Priznanje Za Najslušanijeg Izvođača Na Radio Sirena – Folk (Video)

Radiša Trajković Đani održao je spektakularni koncert u Štark areni, okupivši oko 20.000 ljudi. Ispunio je sva očekivanja i priredio najveću osmomartovsku žurku u istoriji. Folk zvezda je uz ovacije dočekan u najvećoj dvorani na Balkanu zapevavši pesmu „Nema me“ uz pratnju harmonikaša Endžija Mavrića i orkestra, podigavši već od prvih taktova publiku na noge i trenutno dovevši atmosferu do usijanja.Folk pevaču podršku su pružali članovi porodice, kao i organizatori koncerta “Kamarad produkcija” i “ Princip group”  koji su organizaciono i produkciono pomerili granice na ovim prostorima.
Svoj doprinos koncertu dali su i Peđa Medenica, Andreana Čekić, Emir Đulović, Seka Aleksić i Jana Todorovićkoji su bili Đanijevi gosti.
Ekipa radija Sirene imala je tu čast da Đaniju dodeli priznanje za najslušanijeg izvođača na folk kanalu. Priznanje za najslušanijeg izvođača Đani je prihvatio sa oduševljenjem i uz reči:



,, Hvala braćo moja, ja sam srećan. Ovo je moj uspeh, kad te ljudi vole i slušaju, nema veće sreće. Hvala radiju Sirena, da ste živi i zdravi!“
I produkcija radija Sirene se zahvaljuje Đaniju na fenomenalnom koncertu i hitovima koje godinama niže, kao i menadžeru Goranu Jovanoviću na celokupnoj organizaciji. Čast je bila naša. Posebnu zahvalnost dugujemo i opštini Knjaževac i vinariji Jović.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...