Home / 2021 / Brat je iskusan vozač, ne znamo šta se desilo – novi detalji nesreće u Knjaževcu

Brat je iskusan vozač, ne znamo šta se desilo – novi detalji nesreće u Knjaževcu

Unuka žene poginule kod Knjaževca šokirana tragedijom koja ih je snašla: Brat je iskusan vozač, ne znamo šta se desilo

U teškoj  saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila  na Badnji dan u selu Valevac kod Knjaževca nastradala je Mirjana R. (75) iz Knjaževca, dok je njen unuk M. B. (32), takođe iz Knjaževca, zadobio teške telesne povrede.

M. B. je upravljao vozilom “daevu lanos”, kada je u jednom trenutku iz nepoznatih razloga sleteo sa puta i udario u drvo.

Ne znamo kako se dogodila ova tragedija. Strašno je ovo što se desilo. Moje brat ne pije i nije bio pod dejstvom alkohola i zaista ne znamo šta se tačno desilo – prica Marina Krstić, sestra M. B.

ako objašnjava Marina, tog dana su njen brat i baka došli kod nje u selo Valevac kako bi svi zajedno proslavili Badnji dan.

– Sve je bilo lepo, veselo. Svi smo sedeli zajedno. Onda su baka i brat krenuli kuci. Ne zadugo nakon toga brat me je pozvao i kazao mi sta se desilo. On je sve vreme bio svestan. Ja sam sa detetom ostala kod kuće a mama je odmah posla na lice mesta, međutim, baka je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta – kaže Marina.




M. B. inače ima iskustva kao vozač i radi kao taksista. Utvrđeno je da kada se dogodila saobraćajna nezgoda nije bio pod uticajem alkohola. On se trenutno nalazi u bolnici u Nišu i van životne opasnosti je.

Kako saznajemo naložena je obdukcija preminule Mirjane i tehnički pregled vozila.

Ovo je inače druga nesreća u ovom mestu od početka godine. Pre nekoliko dana na putu Kalna – Babin zub dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo BMW kabriolet i koje je sletelo sa puta. Tada je nastradao S. Z. iz Knjaževca a L. S. teško povređen.

 


IZVOR: blic.rs, republika.rs
Foto Timočka reč

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...