Home / 2021 / Beograd : Igor Stevanović i Milija Miletić nasastanku međustranačkog dijaloga

Beograd : Igor Stevanović i Milija Miletić nasastanku međustranačkog dijaloga

U Beogradu je tokom protekle nedelje održan  prvi sastanak u okviru međustranačkog dijaloga na kome su pored ostalih prisustvovali i predstavnici Ujedinjene seljačke stranke – predsednik Milija Miletić i njegov zamenik Igor Stevanović koji je ujedno  i Zamenik predsednika SO Knjaževac.

Sastanak sa predstavnicima stranaka počeo je nešto posle 17 časova, a održan je u Domu Narodne skupštine. Dijalogu je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke.

Srpsku naprednu stranku u dijalogu predstavlja Aleksandar Martinović, Socijalističku partiju Srbije Đorđe Milićević i Žarko Obradović, Pokret socijalista predstavljao je Aleksandar Vulin, Ujedinjenu seljačku stranku Milija Miletić i Igor Stevanović, Liberalno-demokratsku stranku Čedomir Jovanović, Pokret Dosta je bilo Saša Radulović, Pokret Dveri Boško Obradović, Pokret Zavetnici Milica Stamenković, Srpsku radikalnu stranku Aleksandar Šešelj, Demokratsku stranku Srbije Miloš Jovanović, Pokret obnove Kraljevine Srbije Žika Gojković i dr.




Skupština Srbije, foto: M.M.

Skupština Srbije, foto: M.M.

Planirano je da se održi i međustranački dijalog uz prisustvo posrednika iz Evropskog parlamenta, a detalji o tom sastanku, kako je najavio Dačić, trebalo bi da budu poznati 7. maja.






Izvor https://knjazevacke.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...