Home / Doma kulture Knjaževac / Zaposlenje : „Aptiv“ organizuje Dane otvorenih vrata u Knjaževcu

Zaposlenje : „Aptiv“ organizuje Dane otvorenih vrata u Knjaževcu

Zainteresovani za rad u jednoj od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije o detaljima se mogu informisati narednog utorka u knjaževačkom Domu kulture.

Kompanija “Aptiv” organizuje u Knjaževcu Dane otvorenih vrata u utorak, 25. februara u 12, 16 i 18 časova u maloj sali Doma kulture. Svi zainteresovani prilikom dolaska treba da ponesu biografiju.

Svoj CV (biografiju) možete poslati na zajecarposao@aptiv.com ili se isti može popuniti na licu mesta. Sve informacije mogu se dobiti i na  telefon 069/88-93-811.

“Aptiv” je kompanija koja investira u svoje zaposlene, omogućavajući im da stalno poboljšavaju svoje veštine, nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.




Kompanija “Aptiv” investira u obuku svojih zaposlenih u savremenom trening centru, gde svaki zaposleni prolazi obuku koja uključuje i teoriju kao i praktični deo.

Kompanija “Aptiv” organizuje prevoz za sve zaposlene od mesta stanovanja do radnog mesta, u oba smera i u svim smenama. Takođe, nudi ishranu za zaposlene u kantini u okviru fabrike po povoljnim cenama.

Aptiv ima veoma dobre zdravstvene benefite: medicinsku negu na licu mesta, sa lekarom u okviru fabrike, tako da zaposleni mogu da izbegnu gužve, zakazivanja i čekanje u redovima domova zdravlja.

Sedište kompanije je u Dablinu, Irska. Rade u 44 zemlje, imaju 160.000 zaposlenih, 18.600 inženjera i naučnika, kao i 6.500 radnika koji su fokusirani na softver. “Aptiv” ima 126 fabrika, 15 glavnih tehničkih centara i 14.4 milijardi dolara prihoda u 2018.godini. Dvadeset globalnih proizvođača automobila se oslanja na aktivnu sigurnost “Aptiv”-a, a 10 miliona vozila, u svojoj tehnologiji, poseduje “Aptiv” aktivnu bezbednosnu tehnologiju.

Kompanija Aptiv je 2015. godine  otvorila prvu fabriku u Novom Sadu (sada ima 2 pogona u Novom Sadu) i jedan u Leskovcu (5.000 zaposlenih u dva grada). Aptiv proizvodi električne instalacije za vozila različitih marki širom Evrope. U Srbiji, kupci Aptiva su “Volvo”, “Jaguar” i “Daimler”.

Ranije poznata kao Delphi Automotive PLC, Aptiv je proizvod Delphi-evog izdvajanja Powertrain segmenta.
Aptiv tehnološka kompanija putem bezbednih, ekoloških i povezanih rešenja za klijente pokreće budućnost mobilnosti. Sa sedištem u Dublin, Ireland, Aptiv zapošljava više od 150,000 ljudi i upravlja sa 14 tehničkih centara, proizvodnim pogonima i uslugama podrške klijentima u 50 zemalja.

Aptiv kompanija u Srbiji proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope.

Aptiv donosi neuporedivu snagu distribucije signala i energije, softverskim razvijenim algoritmima, centralizovanim kompjuterskim sistemima, unapređenim bezbednim i automatskim upravljačkim sistemima, upravljanjem i analizom podataka, spojem informacije i zabave, umreženošću i elektrifikacijom koje pruža svojim klijentima širom sveta.

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na intervju.
Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu. Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru, koji sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada.
Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad, i moderno opremljenu kantinu sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom.
Mi nudimo petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene, siguran posao odnosno ugovor na neodređeno, mesečni bonus, kao i dodatke za topli obrok i regres, s tim da ukoliko postoji potreba naših klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou. Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu Godinu provedu igrajući se sa našim paketićima, vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. Mart.
Brinemo o zdravlju zaposlenih, organizujemo besplatne preglede zaposlenih a imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike, te da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja.
Aptiv program preporuke omogućava našim zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od naših zaposlenih, dobili su preko 20.000 RSD u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.
Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kojima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora, a naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije.
Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj Ugovora koji omogucavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje.

​Zainteresovani mogu, putem telefonskog poziva sa predstavnicima kompanije, da se upoznaju sa svim detaljima vezanim za radno angažovanje. Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u porizvodnji a dovoljna je završena samo osnovna škola navodi se u profilu poslodavca – detaljnije na sajtu




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...