Home / Knjaževac / Snimak Devete sednice Skupštine opštine Knjaževac (Foto & Video)

Snimak Devete sednice Skupštine opštine Knjaževac (Foto & Video)

 

Poslednja ovogodišnja i deveta po redu sednica Skupštine opštine Knjaževac održana je juče u Domu kulture.

Na dnevnim redom dominirali su programi javnih preduzeća i ustanova.

Odbornici su najviše polemisali oko gašenja Fonda za razvoj poljoprivrede, kako će raditi Javno preduzeća za razvoj, urbanizam i izgadnju, sada kada nije direktni korisnik budžeta, ali i o staroj temi  opravdanosti postojanja Javnog preduzeća Sportsko – turistički resursi, ali i o tome ko je i kakvu podršku dobio na izborima. Tačka jedinstva vlasti i opozicije bila je program rada Centra za socijalni rad, za koji su, na predlog, danas i zvanično konstituisane Ženske odborničke mreže, glasali svi odbornici.

”Danas smo obavile sve formalne pripreme u smislu izbora koordinatora, zamenika, godišnjeg plana aktivnosti, a onda iskoristile priliku da se na sednici obratimo svim odbornicima, ističući značaj Centra za socijalni rad, kao institucije koja se bavi najosetljivijim grupama stanovništva”, istakla je odrbornica Martina Milosavljević.

Na sednici su usvojeni i programi rada Narodne biblioteke Njegoš , Zavičajnog muzeja, Doma kulture, kao i  planovi detaljne regulacije Knjaževca i Turističkog rizorta Jabučko ravnište na Staroj planini.

U Nastavku teksta možete videti kompletan snimak prenosa Devete sednice Skupštine opštine Knjaževac sa pratećim fotografijama.







[FAG id=48064]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...