Home / Fudbal / Knjaževački Timočanin i dalje bez poraza

Knjaževački Timočanin i dalje bez poraza

Ekipa Knjaževačkog Timočanina juče je osvojila bod na gostovanju u Paraćinu gde je sa SFS Borcem igrala nerešeno 1:1.

Fudbalski klubovi koji se takmiče u Srpskoj ligi istok minulog vikenda igrali su utakmice 14. kola. Timočanin je sa gostovanja u Paraćinu doneo bod, pošto je sa ekipom SFS Borca igrao nerešeno 1:1.

Gosti iz Knjaževca veći deo meča bili su u rezultatskoj prednosti pošto je Medić još u prvom poluvremenu ekipu Timočanina doveo u vođstvo od 1:0. Međutim, naši predstavnici nisu uspeli da sačuvaju taj rezultat i u nastavku su Paraćinci stigli do izjednačenja.

Vredan pažnje je podatak da je ovo bila peta uzastopna utakmica u kojoj knjaževačka ekipa nije poražena. U prethodnih mesec dana Timočanin je pobedio ekipe Temnića i Jedinstva na svom terenu, a u gostima je igrao nerešeno sa Moravac Orionom, Vlasinom i juče sa SFS Borcem.


Remijem na ovom gostovanju Timočanin je stigao do cifre od 21 osvojenog boda i uoči završnice jesenje polusezone zauzima sedmo mesto na tabeli. Poslednju utakmicu u prvom delu šampionata fudbaleri Timočanina igraće naredne nedelje na gradskom stadionu u Knjaževcu protiv niškog Car Konstantina.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...