Home / Knjaževac / Knjaževački Timočanin doneo bodove iz Malošišta

Knjaževački Timočanin doneo bodove iz Malošišta

Za  minimalni trijumf Knjaževčana u derbiju u kome je  Timok savladao Hajduk Veljka i eliminisao Negotince iz konkurencije za prvo mesto u ligi  bio je dovoljan Pogodak Dejana Novčića.

Fudbalski klubovi koji se takmiče u Zoni istok odigrali su minulog vikenda utakmice 26. kola. Timočanin je osvojio sva tri boda na gostovanju u Malošištu pošto je pobedio domaćina rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka na utakmici, vrednog tri boda, bio je Dejan Novčić sredinom prvog poluvremena.

Knjaževčani su tako zadržali prvo mesto na tabeli sa 63 osvojena boda. Prvi pratilac, sa dva boda manje, sada je Timok koji je u velikom derbiju pobedio ekipu Hajduk Veljka 1:0 i najverovatnije eliminisao Negotince iz trke za osvajanje šampionske titule.



Do kraja sezone ostala su još četiri kola, a u prvom narednom Timočanin se sledeće nedelje na svom terenu sastaje sa Moravicom iz Subotinca. Potom sledi gostovanje Đerdapu u Kladovu i utakmica koja će po svemu sudeći odlučiti novog člana Srpske lige – derbi u Knjaževcu sa Timokom u pretposlednjem kolu tekućeg šampionata.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...