Home / Ds / Knjaževac : Reakcija OO SNS na izjavu predsednika Opštinskog odbora DS Dragana Mančića

Knjaževac : Reakcija OO SNS na izjavu predsednika Opštinskog odbora DS Dragana Mančića

Danas je saopštenjem  za javnost Opštinski odbor Srpske napredne stranke reagovao  na jučerašnju izjavu predsednika Opštinskog odbora DS Dragana Mančića.

”Da nije tužno, bilo bi smešno. Čovek koji za vreme svog četvorogodišnjeg predsedavanja Skupštinom opštine Knjaževac, nije uradio ništa drugo osim što je predsedavao Skupštinom, nije naučio ništa o funkcionisanju Opštinske uprave i rada drugih opštinskih organa na ovakav način komentariše druge. Dokle će više „naknadna pamet“ biti jedino šta imaju i čime se služe članovi OO Demokratske stranke. Imali su priliku zadnjih petnaest godina da pokaža svoje znanje i sposobnosti, što naravno nisu. Građani su se na izborima pozdravili sa njima i poslali ih tamo gde im je mesto, u prošlost.

Odluka o mesnim zajednicama je promenjena u mandatu Dragana Mančića, kojom je jasno propisano kako se biraju saveti mesnih zajednica, i kojom je uvedeno da Opštinsko veće može imenovati privremeni organ u nekoj mesnoj zajednici do održavanja izbora, pa su stoga sve mesne zajednice bile u obavezi da svoje statute prilagode novoj odluci, što je većina i učinila. Takođe, je Dragan Mančić taj, koji je trebao 2015. godine da raspiše nove izbore za savete mesnih zajednica, što naravno kao savesni predsednik Skupštine, nije uradio, kao i ništa drugo iz njegove tadašnje nadležnosti. Što se tiče Srpske napredne stranke, mi nastavljamo da svakodnevno radimo na rešavanju problema naših sugrađana, a sve u cilju stvaranja uslova za bolji život u našem gradu, ” navodi se u današnjem saopštenju Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Knjaževcu.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...