Home / Fudbal / Fudbalski vikend 5.kola: Timočanin u gostima Dubočici iz Leskovca, OFK Knjaz domaćin Velikoj Jasikovi, Midžor domaćin Ozrenu iz Sokobanje, Omladinac gostuje Osniću u Grezni, dva Rudara odmeravaju snage u Podvisu, najmladji fudbaleri na Memorijalu u Zaječaru

Fudbalski vikend 5.kola: Timočanin u gostima Dubočici iz Leskovca, OFK Knjaz domaćin Velikoj Jasikovi, Midžor domaćin Ozrenu iz Sokobanje, Omladinac gostuje Osniću u Grezni, dva Rudara odmeravaju snage u Podvisu, najmladji fudbaleri na Memorijalu u Zaječaru

 

 

Knjaževčani imaju dve uzastopne pobede u Srpskoj ligi, a seriju dobrih rezultata pokušaće da nastave na gostovanju Dubočici.

Utakmicama 5. kola nastavlja se fudbalski šampionat Srpske lige istok. Posle izvanredne pobede protiv Jagodine u prethodnom kolu, fudbaleri Timočanina sa mnogo optimizma očekuju naredni meč. Njihov rival u ovom kolu biće ekipa Dubočice koja je veoma ambiciozno ušla u novu sezonu, ali je u prva četiri kola već doživela dva poraza, a zbog administrativnih propusta u prethodnoj sezoni, startovala je sa minusom od tri boda, tako da se trenutno nalazi tek na 12. mestu. To, međutim, ne znači da knjaževačku ekipu očekuje lak posao i ukoliko žele da se neporaženi vrate sa ovog gostovanja igrači Timočanina moraće da pruže maksimum. Utakmica Dubočica – Timočanin igra se u subotu u Leskovcu od 16 časova.

Posle četiri uzastopne pobede na startu lige, OFK Knjaz, u ulozi velikog favorita, novi trijumf očekuje u subotu u Trgovištu protiv Velike Jasikove.

Fudbalski klubovi koji se takmiče u Okružnoj ligi tokom vikenda igraju utakmice 5. kola. Od predstavnika knjaževačke opštine nastupiće četiri kluba, pošto je minićevska Sloga po rasporedu slobodna. Danas će na teren OFK Knjaz i Midžor. Lider na tabeli, OFK Knjaz, biće domaćin Velikoj Jasikovi, dok u Kalni Midžor dočekuje ekipu Ozrena iz Sokobanje. Preostale dve naše ekipe igraju u nedelju, Omladinac se u Grezni sastaje sa fudbalerima Osnića, dok će u Podvisu, u duelu dva Rudara, domaćin pokušati da osvoji prve bodove protiv gostiju iz Grljana. Sve utakmice počinju u 16 časova.

Tri selekcije knjaževačkih fudbalera u subotu i nedelju učestvuju na turniru koji na Kraljevici organizuje OFK 019.

Treći po redu Memorijalni fudbalski turnir „Uroš Jovanović“ održava se tokom vikenda na Kraljevici, u organizaciji OFK 019 iz Zaječara. Prema najavama organizatora, očekuje se da turnir okupi oko 1500 učesnika iz Srbije i susedne Bugarske.

Takmičenje se organizuje za pet starosnih kategorija, pa će se tako u subotu nadmetati ekipe koje čine igrači rođeni 2008. 2010. i 2012. godine, dok je nedelja rezervisana za utakmice koje će igrati ekipe sačinjene od igrača rođenih 2009. i 2011. godine.

Na turniru u Zaječaru svoje predstavnike imaće i Knjaževac. U subotu će nastupiti selekcija mladih fudbalera 2010. godišta, dok će u nedelju na sportskim terenima na Kraljevici svoje umeće pokazati ekipe koje čine igrači 2009. i 2011. godišta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...