Home / Knjaževac / Dostupan u Knjaževcu – Exe Net – vodeći internet, kablovski i telefonski operater u južnoj i centralnoj Srbiji!

Dostupan u Knjaževcu – Exe Net – vodeći internet, kablovski i telefonski operater u južnoj i centralnoj Srbiji!

Brz i pouzdan internet, kablovsko optička televizija sa što većim brojem kanala u hd rezoluciji, pristupačna cena paketa, postali su standardi kojima svi težimo. Kako bi svojim korisnicima obezbedili najbolje, Exe Net internet i kablovski provajder uklopio je Vaše potrebe i kvalitet usluge u jedno!

Exe Net je na tržištu prisutan od 2006. godine i za to vreme je postao lider u pružanju usluga optičkog interneta, kablovsko digitalne televizije i fiksne telefonije. Kao kompanija čije je sedište u Nišu koja prati svetske trendove, a čija je osnovna misija da u potpunosti zadovolji potrebe korisnika u pružanju najkvalitetnijeg optičkog interneta, kablovsko digitalne televizije i fiksne telefonije u zemlji, razvili su i primenili najnovije trendove u oblasti telekomunikacija.

Možemo se pohvaliti uspešnim isporučivanjem raznih vrsta internet usluga (Optički internet sa kablovsko digitalnom televizijom, wireless internet, IPTV i VPN uslugom, fiksna telefonija), kako fizičkim tako i pravnim licima, kao i kapacitetima i spremnošću da odgovorimo na najsloženije zahteve korisnika, poručuju iz Exe Neta.

Danas je Exe Net vodeći operater u južnoj i centralnoj Srbiji koji svoje usluge interenta, televizije i fiksne telefonije pruža preko sopstvene optičke infrastrukture.


Trenutno smo prisutni u mestima: Niš, Niška banja, Leskovac, Vlasotince, Kruševac, Paraćin, Ćićevac, Stalać, Pirot, Svrljig, Knjaževac i Zaječar i od skora Sokobanja. U planu je proširenje i na druga mesta u regiji

Paketi:

U ponudi imamo TRIO pakete – objedinjenu uslugu optičkog interneta, kablovsko digitalne televizije i fiksne telefonije korišćenjem optičkih kablova i vlakana do stana/kuće korisnika što predstavlja NAJSAVRŠENIJI način dostave internet i TV signala do korisnika.

DUO paketi (Internet + televizija / internet + fiksna telefonija)  i TRIO paketi (Internet + televizija + fiksna telefonija) su veoma pristupačni u odnosu na ponudu koja je na tržištu.

 

Veliki broj digitalnih kanala, preko 290 i HD kanala sa opcijom vraćanja programa do 120 časova unazad.

Prednosti:

Exe Net koristi optičke kablove kapaciteta od 1000Mbit/sec do 10000 Mbit/sec (10Gbit/sec), i na ovaj način ne može doći do kašnjenja i ometanja internet signala i Vaša veza sa našim serverom je zagarantovana i stabilna.

Bitno je istaći da korisničku podršku Exe Neta možete dobiti 24 časa, svih sedam dana u nedelji!

Kvalitet TV slike je isti onakav kakav je u stanici, jer na optički kabl ne utiču spoljni faktori kao kod koaksijalnog kabla.

 

“Pošto kroz optički kabl prolazi svetlost i unutar kabla nema strujnih provodnika, preko naše mreže ne može doći do oštećenja kompjutera, televizora i ostalih uređaja u stanu/kući prilikom grmljavine i ostalih vremenskih nepogoda”, ističu iz Exe Neta.

EXE NET
Cara Dušana 85
Brojevi korisničkog centra:
018/323-0000
018/41-55555
018/3-400400
Facebook
Instragram

Verujemo da su naši zaposleni ključ našeg uspeha. Da bi odgovorili na sve veće zahteve tržišta tražimo talente i stručnjake koji su posvećeni svom posluPRIJAVITE SE!

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...