Home / Izbori / Koalicija „Aleksandar Vučić – za našu decu“ predala listu za lokalne izbore u Knjaževcu (Video)

Koalicija „Aleksandar Vučić – za našu decu“ predala listu za lokalne izbore u Knjaževcu (Video)

Listu kandidata za odbornike koalicije koju čine Srpska napredna stranke, Partija ujedinjenih penzionera, Ujedinjena seljačka stranka i Socijaldemokratska stranka Srbije podržalo je svojim potpisima blizu 1800 građana (1756).

<

div>

Cilj liste “Aleksandar Vučić – za našu decu” na predstojećim izborima je da dobije podršku građana za nastavak politike razvoja i ekonomskog prosperiteta države, poručili su danas predstavnici koalicije okupljene oko SNS, koji su predali potpise podrške građana RIK-u.
Sns je za kratko vreme, svega pet sati, juče prikupio podršku 50.000 ljudi, koji su dali svoj potpis i zahvalio predsedniku Vučiću na podršci i poverenju.
 
Veceras tacno u 17:38 lokalnoj izbornoj komisiji u Knjazevcu koalicija predvodjena SNS- om predala je 1756 potpisa.

„Velika podrška naših sugrađana je svakako velika obaveza koju tek kroz rad u narednom periodu možemo da razdužimo za sve ono što su nam svojim poverenjem ukazali. Na našoj listi ima mnogo mladih, školovanih ljudi, koji imaju energiju da rade za svoj grad i koji će učiniti da život u Knjaževcu bude još bolji.

Takođe imamo i iskusnih ljudi, koji su dokazani u svojim profesijama. Na listi, što je zanimljivo, nema nijednog direktora, ni lokalnih ni republičkih preduzeća. Time smo želeli da pokažemo da je ovo lista običnih ljudi, ljudi koji su naše komšije, prijatelji i sugrađani i koji se ni po čemu ne ističu od drugih.


U predstojećoj kampanji trudićemo se da obiđemo sva sela, svaki deo grada, svaku kuću, svaku zgradu, ne da bismo nekog prisiljavali da glasa za nas, već da bismo čuli koji su to problemi koji muče naše sugrađane, kako da im pomognemo, kako da zajedno radimo za naš Knjaževac u narednom periodu i više i bolje i brže i jače.

Pozivam ovom prilikom i sve druge Knjaževčane, ne samo ove mlade, oni su nam najdraži savetnici, već sve – da svojim primedbama, predlozima, sugestijama učine i naš rad i naš Knjaževac boljim za budućnost naše dece“, rekao je predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke  Milan Đokić, prvi na listi odborničkih kandidata Koalicije „Aleksandar Vučić – za našu decu“.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...