Home / Fudbal / Dvostruka pobeda mladih knjaževačkih fudbalera na kraju jesenje polusezone

Dvostruka pobeda mladih knjaževačkih fudbalera na kraju jesenje polusezone

 

 

Na kraju jesenje polusezone pioniri Timočanina pobedili su SFS Borac 5:4; mlađi pioniri bolji od vršnjaka iz Paraćina 3:2.

Završen je prvi deo sezone u fudbalskim ligama RIS-a za mlađe kategorije. Minulog vikenda nastupali su pioniri i petlići Timočanina, dok su kadeti po rasporedu bili slobodni.

Izvanrednu utakmicu u subotu su odigrali pioniri Timočanina i SFS Borca iz Paraćina. Domaćin je bolju igru pretočio u više nego ubedljivo vođstvo, u jednom momentu bilo je 4:1 za mlade knjaževačke fudbalere. Međutim, gosti iz Paraćina nisu se predavali i uspeli su da postignu tri pogotka i izjednače na 4:4. Ipak, u samoj završnici, pioniri Timočanina postižu još jedan gol i slave konačnu pobedu rezultatom 5:4.

Da se fudbalska jesen završi na najbolji mogući način pobrinuli su se Timočaninovi petlići koji su protiv odgovarajuće selekcije SFS Borca ostvarili pobedu 3:2. Na kraju prvog dela šampionata najmlađi knjaževački fudbaleri zauzimaju 11. mesto na tabeli sa 14 bodova.

Pioniri Timočanina su rezultatski najuspešnija knjaževačka selekcija – jesenju polusezonu završili su sa 25 osvojenih bodova što im je donelo šestu poziciju u društvu 16 klubova. Kadeti Timočanina ove jeseni osvojili su 13 bodova što je bilo dovoljno za mesto broj 14 u RIS-ovoj ligi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...