Home / 2020 / Konkurs za decu “Podeljena sreća dva puta je veća!“

Konkurs za decu “Podeljena sreća dva puta je veća!“

 

Kreativno edukativni centar Knjaževac, povodom obeležavanja Dečije Nedelje 2020, organizuje on line likovno-literarni konkurs za decu sa temom ovogodišnjeg slogana Dečije Nedelje – ”Podeljena sreća dva puta je veća!”.
Manifestacija „Dečija nedelja” promoviše i slavi pravo dece da uživaju u detinjstvu i mladosti i to je, ujedno, prilika da deca pokažu svoje talente, veštine i sposobnosti.
Uslovima konkursa predviđeno je  da  svi  radovi  budu fotografisani i poslati u vidu poruke na FB stranici udruženja Kreativno edukativni Centar Knjaževac do 16. oktobra, na naznačenom linku :  https://www.facebook.com/kecknjazevac/?ref=page_internal

Potrebno je da literarni radovi budu otkucani ili čitko napisani na jednoj stranici. Oblik likovne i literarne obrade je po slobodnom izboru učesnika.

On line izložba svih pristiglih radova moći će da se prati na FB stranici  Kreativno edukativnog centra Knjaževac, a najbolji radovi biće izabrani javnim glasanjem, koje će biti otvoreno od 17. do 24. oktobra, takođe na stranici udruženja.
Najkreativniji i najupečatljiviji radovi sa najvećim brojem glasova dobiće simbolične nagrade.
Lokalne društveno odgovorne kompanije, prepoznale su značaj inicijative udruženja i manifestacije „Dečija nedelja“ tako što su podržali  ovu akciju donacijama u vidu vaučera za najbolje kreativce.
 Organizatori konkursa posebnu zahvalnost upućuju donatorima: DOO Nota Knjaževac, PC & GAMES i DPP MAK-LUKS DOO Knjaževac.
Konkurs je otvoren do 16. oktobra 2020. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

,,Deca pomažu deci“ – I ove godine paketići za knjaževačke mališane

Na radost brojnih mališana iz hranitelskih i socijalno ugroženih porodica iz Knjaževac ...