Home / 2020 / Knjaževac : Korona Virus – Vesti – Live – Covid19

Knjaževac : Korona Virus – Vesti – Live – Covid19

– VIDEO KANAL KNJAŽEVAČKA TV –

Vesti uživo

8 hours ago

Knjazevacke Vesti

Ista prava za svu decu
U okviru projekta ''Obrazovanje za prava deteta'', učenici Osnovne škole ''Dimitrije Todorović Kaplar'' snimili su kratki film ''Za ista prava za svu decu sveta''.

Film je nastao u vreme učenja na daljinu. Tekstovi poruka su autorski radovi dece, koja su kroz svoje viđenje dečjih prava i odgovornosti, pozvala svoje vršnjake da uče i žive svoja prava.

Mali ambasadori dečijih prava iz ove obrazovne ustanove prethodno su snimili i džingl ''Želim da živim život po sopstvenom izboru''.

Osnovna škola ''Dimitrije Todorović Kaplar'' podržava inicijative učenika i teži stvaranju uslova jednakih šansi za svu decu.

Radove učenika možete pogledati na fejsbuk stranici škole Основна школа "Димитрије Тодоровић Каплар" Књажевац
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 hours ago

Knjazevacke Vesti

JOŠ NISTE DOBILI 100 EVRA? To što ste se prijavili među prvima ne znači i da prvi dobijate NOVAC, redosled isplate zavisi samo od jednog FAKTORA

To što se prijavili za 100 evra državne pomoći prvi dan kada je to bilo moguće, ne znači i da prvi treba da dobjete novac. Redosled isplate ne zavisi, naime, od dana kada ste podneli prijavu za novčanu pomoć, već od toga u kojoj banci ste prijavili račun.

Mnogi građani očekivali su juče uplatu od 11. 759 dinara s obzirom na to da su se prijavili 15. maja kada je i omogućena prijava. Uplati od 100 evra nadali su se i oni koji su se prijavili dan ranije, a dešavalo se i sasvim suprotno. Juče je, naime, novac legao i na račune građana koji se nisu prijavili u prvih nekoliko dana.

Redosled isplate zavisi od banke u kojoj imate račun. Ministarstvo finansija, praktično, donosi odluku o bankama na koje će danas, sutra ili neki drugi dan uplatiti novac. Danas, recimo, može da ide uplata na račune u banci koju su građani najčešće prijavljiIvali, sutra na neku drugu... Provera statusa

Isplata 100 evra pomoći države za one koji su se prijavili je počela je juče, a oni koji su se prijavili, a nisu obavešteni od banke da im je uplata legla na račun, u dva koraka mogu da provere da li je novac uplaćen.

Prvo, potrebno je da posetite sajt: idp.trezor.gov.rs/. Na ovom sajtu postoji opcija "Provera statusa prijave". Više detalja možete pročitati na sledećem LINKU.

Rok za prijavu je 5. jun, a rok za isplatu 7. jun.

Jedno od čestih pitanja građana je i da li sredstva sa namenskog računa moraju da se podignu u gotovini na šalteru banke ili mogu direktno da se preusmere na neka plaćanja. "Sredstva sa namenskog računa se, uz ličnu kartu, podižu u gotovini. Nakon što sredstva budu podignuta, namenski račun, koji je otvoren samo u tu svrhu, biće ugašen. Ipak, državljanin nije ograničen, te može da u ugovornom odnosu sa bankom definiše i dodatne usluge koje bi koristio kod konkretne banke, a koje bi se odnosile na navedena sredstva", navodi se u zvaničnom objašnjenju.

Kako da proverite svoj status
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 hours ago

Knjazevacke Vesti

Nova kolekcija fashion bluza, cena po komadu 450
din. a Dobrodošli!
Second Hand Fashion Shop Knjazevac
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 hours ago

Knjazevacke Vesti

Danasnja preporuka Pica Burek 🔝🍕👌 - Pekara Filipovic 019 u centru Knjazevca
Nova pekara u centru Knjazevca - kvalitet i usluga na nivou + pristupacne cene kao i veliki izbor svezih pekarskih proizvoda.
PEKARA FILIPOVIC 019 TRADICIJA I KVALITET U STROGOM CENTRU Knjaževca - Knjaza Milosa 4 #knjazevac #knjaževačkevesti #pica #burek
... See MoreSee Less

View on Facebook

10 hours ago

Knjazevacke Vesti

U toku su radovi na asfaltiranju trotoara, pa je neophodna dodatna opreznost svih učesnika u saobraćaju.

Iz Javnog preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju podsećaju da su u toku radovi na asfaltiranju trotoara u Dubravskoj ulici. Zbog toga ovih dana može doći do otežanog kretanja automobila i pešaka u delu te ulice, od Ulice Mile Julinog do Prvomajske.

Svim učesnicima u saobraćaju savetuje se dodatna opreznost kako bi kretanje bilo što bezbednije.
... See MoreSee Less

View on Facebook

https://www.youtube.com/channel/UCIGLLZAlSaoktx_x2ZmbZgwOstavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Obavezujući zaključci Štaba za vanredne situacije u Knjaževcu

    Na sednici Štaba za vanredne situacije opštine Knjaževac, održanoj 8. ...

%d bloggers like this: