Home / Zabava / Maja Nikolić i Cakana oprale donji veš muškim takmičarima

Maja Nikolić i Cakana oprale donji veš muškim takmičarima

Maja Nikolić i Cakana oprale donji veš muškim takmičarima

Da li bi prala naše gaće, mače?

Sve češće prozivke upućene na račun ženske ekipe u okviru „Farme“ kako ništa ne rade rešile su odlučno da demantuju Maja Nikolić i Dragica Radosavljević Cakana!
Na predlog novinara Saše Jovanovića, predstavnice lepšeg pola su prihvatile ideju da zasuku rukave i dokažu muškarcima svoje požrtvovanje, kako drugačije nego pranjem njihovih prljavih gaća! Tako su dve pajtašice prokuvale u loncu donji veš svojih cimera, a Maja je sa posebnim žarom oprala intimnu garderobu gradonačelnika Zaječara Boška Ničića. Među vešom su se našle i „bubregare“ Tome Jovanovića, kao i rublje još nekoliko muških kandidata.
Dok su pomenute dame delale, Big Mama je u stilu prave gazdarice nadgledala radove, bez ikakve želje da u njima učestvuje. Muški deo ekipe bio je oduševljen obavljenim poslom, pa je u znak zahvalnosti obećao ukućankama novu turu veša, sledeće nedelje.

Maja vređala Marinu!

Nakon kućnih poslova, Maja je bila prilično nervozna, pa je uspela da se žestoko posvađa sa Marinom Perazić. Temperamentna Nišlijka je naredila svojoj koleginici da napravi doručak, što je ova odbila, nakon čega je došlo do svađe. Nikolićeva je Perazićevoj odbrusila da je „nekrštena“, zbog čega se ova prilično razbesnela. Posle njihovog sukoba, Maja je ostalima takmičarima pričala kako je Perazićeva „debela i ima 100 kila“.

izvor AloLeave a Reply

x

Check Also

Knjaževčanka Ema na rok kamp za devojčice

Prvi rok kamp za devojčice u Beogradu okončan je  koncertom učesnica na ...