Home / Zabava / Boško Ničić, nakon izbacivanja sa „Farme”

Boško Ničić, nakon izbacivanja sa „Farme”

Život na farmi je surov

By Miloš Zdravković

Boško Ničić, nakon izbacivanja sa „Farme”

bosko-v.jpg

Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara i prvi gazda „Farme”, drugi je takmičar koji je izgubio duel, te otišao sa imanja. Boško je bio u duelu sa pevačicom Majom Nikolić, oboje su izrazili želju da odu sa farme, ali je pevačica ipak tačno odgovorila na jedno pitanje u duelu i tako ostala u šou programu. Po izlasku, bivši farmer Boško ispričao nam je zašto je ušao na „Farmu”,

priznao ko ga je najviše nervirao, s kime bi se rado posvađao da nije bilo kamera, koga bi ostavio bez hrane, te otkrio da svi takmičari imaju buve.

Problemi gazde

– Učešće sam prihvatio da bih pokazao da su političari normalni ljudi. U prvoj, najtežoj nedelji prihvatio sam da budem gazda „Farme”, iako sam znao da će taj zadatak biti najteži. Bio sam svestan da ne postoje mehanizmi da naterate nekog da radi – priča Boško Ničić i navodi da ga je, dok je bio gazda, iznervirala pevačica Ana Nikolić. – To što ste gazda na „Farmi”, to vam je džaba! Ja sam kao gazda doživeo da mi Ana Nikolić kaže da neće da radi. Šta da joj kažem na to, ona je tamo ušla kao zvezda mimo svih nas. U tom trenutku sam shvatio da ne smem ništa da joj kažem, ne želim, jer neću da ostavljam takvu sliku o sebi. Ali da sam imao tu moć, ona bi meni ostala pet dana gladna, pa bi shvatila da mora da radi – priča Ničić i nastavlja pričom o hrani. – Ja sam neko vreme imao čak i ključ od špajza. Ja sam ga zaključavao. Morate da shvatite da preuzimate odgovornost. Jer na „Farmi” je surovo. Ja pitam one ljude okolo što stoje, što nas čuvaju, do kada nama treba da traje parče slanine, oni nas gledaju kao da ne postojimo. Zato sam se ja sa Topalkom pobunio. Na nas petnaest dobili smo jednu veknu hleba. A radimo na suncu, kopamo. Jedan hleb na toliko nas može da dovede do zdravstvenih problema. Teško je tako. Pobunili smo se jer smo hteli da znamo do kada hrana treba da nam traje, do kada jedemo parče slanine, do kada pijemo jedan džak kafe. I ta priča o bašti, to postoji, ali ta bašta, to nije zaliveno sedam dana, zemlja je tvrda kao kamen. To je neko posadio i ostavio tako, da vene – priča političar kojem je osim minimalnih količina hrane, smetala i loša higijena.

Ne liči na selo

– Tamo su svi puni buva. Što je, naravno, normalno, jer vi tamo nemate nikakva sredstva za dezinfekciju osim kreča. Svi smrdimo na štalu. Biće tu problema, videćete, Maja je alergična na sve živo. Svi imaju puno nekih plihova po telu. Svi se kupaju u jednom istom buretu. A da ne pričamo o tome da je sve puno insekata, pa evo Nigora i Đanija je ujeo stršljen – priča bivši farmer i nastavlja o uslovima života na „Farmi”. – Tamo je zaista surovo! Ono nije ni život na selu od blizu pedeset godina, jer ja pamtim taj život, prvih godina svog života živeo na selu. To nema veze sa tim uslovima. Dobili smo alate za rad, ti alati su bili lomljeni, pa ponovo vareni, tako da ništa nismo mogli da radimo sa tim. Ja sam poslednjih nedelju dana proveo u štali, na mestu na koje morate da unesete sve stvari koje imate. Svo odelo. I da držite u toj štali. Na dva metra od vas, krava mokri, vi tu spavate, sve smrdi na amonijak. To vam postane normalno. Ja sam svoj smrad osetio tek kada sam izašao sa „Farme” – otkriva Boško i osvrće se na odnose i svađe. – Nije „Farma” teška, nego farmeri. Žene se stalno koškaju, čas pevaju i igraju, čas se svađaju oko gluposti. Muškarci su se tu malo smirili, svi osim Nikole. On je tempirana bomba – poručuje Ničić i nastavlja pričom o Nikoli Hadži Nikoliću.

Milica Čule | Foto:D.Milenković “Blic”

 


Ostavka!

By Miloš Zdravković

Predstavnici SNS zahtevaju od gradonačelnika Zaječara Boška Ničića da se povuče s funkcije zbog neodgovornog ponašanja

thumb_0204_3.jpg

ZAJEČAR – Zaječarska pijaca i uži centar grada u subotu su bili preplavljeni plakatima kojima aktivisti SNS traže odgovornost za bahato ponašanje gradonačelnika tog grada Boška Ničića, zbog njegovog učešća u rijaliti šou programu „Farma“ na televiziji Pink. Prema rečima poverenika OO ove stranke u Zaječaru Stefana Zankova, SNS tvrdi da je Ničić ovim želeo ličnu promociju „u vreme krize za najveći deo stanovništva“. – Na taj način on je zapostavio izuzetno odgovornu funkciju. Gradonačelnik Ničić ne ispunjava ništa od predizbornih obećanja, ponaša se kao običan menadžer pevača i rukometašica, za koje izdvaja mnogo više novca nego što je uloženo u uređenje grada. Zato zahtevamo od Ničića da podnese ostavku i prepusti grad nekome ko će efikasnije rešavati nevolje Zaječara i njegovih građana – poručuje u izjavi za Kurir Stefan Zankov. Naš sagovornik dodaje da je sledeće pitanje u vezi sa plaćenim visokim računima za službene telefone gradskih funkcionera. – Uputili smo dopis povereniku za informacije i čim dobijemo tačne podatke, obelodanićemo ih javnosti. Te službene telefone koriste gradski funkcioneri, funkcioneri gradske uprave i javnih preduzeća i ustanova. Sumnjamo da su ti telefoni bezobzirno korišćeni u privatne svrhe – kaže Zankov. S druge strane, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić u izjavi za Kurir kaže da je čuo za letke, ali da ih nije video. – To za šta me oni prozivaju je smešno! Oni su minorna snaga u Zaječaru, jedva da mogu da sakupe tridesetak ljudi na mitingu. Svaki mesec nešto mitinguju i prozivaju me, ali je to stvarno smešno – kaže Ničić i dodaje: – Grad mojim odsustvom nije trpeo zato što sam iza sebe ostavio vrlo sposobnog zamenika Srećka Nikolića. Ne bi bio nikakav problem da sam ostao dva meseca na neplaćenom, ali planiram da se vratim na posao sada – ističe Ničić. Upitan da prokomentariše optužbe za ogromne račune za službene mobilne telefone gradskih funkcionera, naš sagovornik kaže da tu nema ništa. – Policija je dva puta proveravala te njihove krivične prijave i ništa nije otkrila. To su sve „polumozgaši“ koji ne znaju šta rade. Stalno ponavljaju isto, ali ih niko ne sluša, jer nisu u pravu – zaključuje Ničić. Gradonačelnik Zaječara je izjavio da će, ukoliko pobedi, novac dati u humanitarne svrhe, za narodnu kuhinju i sigurnu kuću u Zaječaru. Ostaje nejasno da li će i honorar koji će dobiti od producenata „Farme“ otići na pomenute adrese.

Dinkiću,gde su pare?

Predstavnici SNS nisu ostali dužni ni ministru za ekonomiju i regionalni razvoj Mlađanu Dinkiću. – Pitamo šta je s onih 200 miliona dinara koje je ministar Dinkić obećao našem gradu kada je početkom godine boravio u Zaječaru – ističe Zankov.

Izvor “Kurir”

 

 

 

Leave a Reply

x

Check Also

Pinkova zvezda Andrijana Radonjić iz Knjaževca ulazi u Zadrugu

Druga grupa takmičara uselila se u novoizgrađeni grad, a onda je došlo ...