Home / Timocka krajina / Knjaževac / Krstić “svađa” Hemofarm i FMP oko Knjazevcakog Kosarkasa

Krstić “svađa” Hemofarm i FMP oko Knjazevcakog Kosarkasa

Kadetski reprezentativac Srbije i član Knjaževca na putu da postane član Hemofarma, iako se njegov matični klub protivi tome. Knjaževčani imaju saradnju sa FMP-om, a Vrščani ne vide prepreku da bronzani kadet stigne u Banat.

kosarka srbijaNakon saznanja da je talentovani kadet, Nemanja Krstić dogovori prelazak u Hemofarm, Knjaževac se odlučio za suspenziju. Selektor Ivković uticao da se suspenzija skine, a Hemofarm je već uplatio i deo obeštećenja.

Obzirom da Knjaževac ima sardnju sa FMP Železnikom, odluka Krstića da se preseli u Vršac izazvala je burne reakcije. Usledila je suspenzija, a Knjaževčani su 425.000 dinara koje je Hemofarm uplatio na njihov račun, vratili Vršačanima.

U redovima „farmaceuta“ ne vide bilo kakav problem, u vezi sa Krstićevim transferom i pozivaju se na ugovor koji kadetski reprezentativac ima. Po Vrščanima, Krstić po isteku ugovora sa Knjaževčanima nema nikakvu obavezu prema FMP-u i slobodan je u izboru nove sredine.


Očigledno je da su Knjaževčani u najvećem problemu, jer nemaju u ugovoru sa Krstićem obavezu da on pređe u Železnik, a usmeni dogovori lako padaju u vodu.

Ono što je takođe sigurno je da se ljudima iz FMP-a ova situacija ni malio ne sviđa, jer klub iz Železnika poslednjih nekoliko godina pruža značaju finansijsku i logističku podršku KK Knjaževcu.


Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževačka policija dobija nova vozila

  Ministarstvo unutrašnjih poslova nabavilo je 710 novih patrolnih vozila, koja su ...