Home / Politicka desavanja / DSS / Vladajuća većina u Knjaževcu apsolutno stabilna

Vladajuća većina u Knjaževcu apsolutno stabilna

Dragan Petrovic

Povodom brojnih nagađanja i dezinformacija koje su građanima Knjaževca iznošene proteklih dana , bivši  predsednik Opštinskog odbora DSS-a u Knjaževcu Dragan Petrović ekskluzivno za ,,Knjaževačke vesti“ kaže da je Vladajuća većina  apsolutno stabilna i da nema naznaka ,,rušenja vlasti“ u Knjaževcu.

Neće biti ,,preuzimanja“ niti ,,prebega“ odbornika kao što se u gradu priča naglašava sada već bivši predsednik Knjaževačkog DSS-a.

Za manje od nedelju dana Dragan Petrović i šest članova DSS-a koji su u četvrtak podneli neopozive ostavke na svoje stranačke funkcije,  izaći će pred javnost sa jasnim smernicama njihovog daljeg političkog angažovanja kao i eventualnim izlaskom iz politike.Na vanrednoj sednici Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije održanoj u četvrtak, 23. oktobra, predsednik Opštinskog odbora Dragan Petrović i šest članova DSS-a podneli su neopozive ostavke na svoje stranačke funkcije.

Razlog za podnošenje ostavke je promena politike stranke, izlazak doskorašnjeg predsednika Vojislava Koštunice, funkcionera i osnivača Demokratske stranke Srbije.

Demokratskoj stranci Srbije i Opštinskom odboru stranke u Knjaževcu želimo puno uspeha u daljem radu, navodi se u saopštenju.


Izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : OBAVEŠTENjE O IZVOĐENjU GAĐANjA

Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru će izvoditi gađanje na strelištu Streljačkog ...