Home / Ekologija / Ukrašavanje Eko jelki u Knjaževcu

Ukrašavanje Eko jelki u Knjaževcu

Juče su naši mali sugrađani ukrašavali Eko novogodišnje jelke. Pet jelki bilo je postavljeno na platou Doma kulture, a oko 100 mališana iz Osnovnih Škola “Vuk Karadžić”, “D.T.Kaplar”, “Dubrava”,” Mladost” i Predškolske ustanove “Bajka” ukrašavalo je jelke ukrasima koje su prethodnih dana pripremili na svojim časovima.

 Jedina propozicija takmičenja bila je da ukrasi budu napravljeni od prirodnih materijala. Na mestu dešavanja sve je “prštalo” od kreativonsti, radosti i posvećenosti zadatom izazovu.


Prvo mesto na takmičenju osvojila je O.Š. “Vuk Karadžić”, drugo mesto O.Š. “D.T. Kaplar”, treće mesto pripalo je Predškolskoj ustanovi “Bajka”. Radovi O.Š. “Dubrava” i O.Š. “Mladost” su pohvaljeni. Svim učesnicima Turistička organizacija (organizator) podelila je mlečne čokolade sa “čokoladnim pozdravom iz Knjaževca”, a prva tri mesta nagrađena su satovima u obliku jelki.

Jelke su zasađene na levoj obali Svrljiškog Timoka kod “Doma učenika srednjih škola”, gde će u narednom periodu biti formiran Eko park o kome će brinuti Planinarsko društvo Babin zub iz Knjaževca.

Slika govori više od reči, tako da ovde možete pogledati fotografije.


Izvor TOOK

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...