Home / Knjaževac / U sredu 29.marta Sajam zapošljavanja u Knjaževcu

U sredu 29.marta Sajam zapošljavanja u Knjaževcu

– Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Zaječar u saradnji sa  ispostavom u  Knjaževcu u sredu  29.mart 2017  organizuje sajam zapošljavanja.

Sajam će se održati u Domu kulture u Knjaževcu u vremenu  od 11 do 13 sati.

. Pozivaju se svi poslodavci koji imaju potrebe za novim kadrovima da se jave najbližoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe za zapošljavanje i prijave svoje učešće na sajmu, a tražioci zaposlenja, pre dolaska na sajam, treba da preuzmu uput sa učešće na sajmu zapošljavanja kod svog savetnika –

. Više informacije može se dobiti putem telefona +381 19 734375 |, odnosno u samoj Filijali Miloša Obilića 2 u Knjaževcu.

Sajmovi zapošljavanja

Ako tražite posao ili želite da ga promenite

Kako će vam sajam zapošljavanja pomoći?

  • Biće Vam omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova Vaše struke.
  • Tokom razgovora sa poslodavcima, imaćete priliku da se predstavite, iznesete svoje profesionalne karakteristike, ostavite utisak, uđete u uži izbor kandidata ili na licu mesta dogovorite uslove zapošljavanja.
  • Bićete u mogućnosti da na istom mestu i u isto vreme lično predate prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru.
  • Imaćete priliku da saznate važne podatke o firmi u kojoj konkurišete, uslovima rada, zaradi koju možete očekivati, mogućnostima za napredovanje.

Kako saznati kada se i gde održava sajam?




NSZ organizuje sajmove zapošljavanja na zahtev poslodavca. O vremenu i mestu održavanja sajma obavestiće vas vaš savetnik za zapošljavanje, ukoliko vaše stručne karakteristike odgovaraju zahtevima radnih mesta. Informacije o sajmovima možete saznati i putem medija.

Sajmovi garantuju pravi izbor radnika i omogućavaju da se vaša kompanija promoviše na najbolji način.

Uštedite vreme! Na jednom mestu, u istom danu, porazgovarajte sa većim brojem kandidata za posao i odaberite najbolje.

Sajmovi zapošljavanja u 2017. godini




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...