Home / Timocka krajina / Knjaževac / U Knjaževcu se održava sastanka predsednika opština i SKGO

U Knjaževcu se održava sastanka predsednika opština i SKGO

Opština Knjaževac i Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije organizuju sastanak predstvanika jedinica lokalne samouprave istočne Srbije i Stalne konferencije gradova i opština. Sastanak će se održati 2. februara 2017. godine u opštini Knjaževac, u sali Opštinskog veća, sa početkom u 12,00 časova.
Cilj sastanka je upoznavanje JLS istočne Srbije sa aktivnostima i planovima SKGO u narednom periodu kao i da se omogići razmena informacija i bolja koordinacija aktivnosti JLS, SKGO i RARIS-a. SKGO će na sastanku posebno predstaviti očekivane aktivnosti koje se odnose na izmene postojećih propisa od značaja za lokalnu samoupravu, planirana podrška SKGO gradovima i opštinama kroz različite aktuelne i buduće projekte kao i aktivnosti u oblasti evropskih integracija i međunarodne saradnje.
Sastanku će sa strane SKGO prisustvovati generalni sekretar Đorđe Staničić sa saradnicima. Sa strane JLS se očekuje da sastanku prisustvuju gradonačelnici i predsednici opština sa svojim najbližim saradnicima-
Leave a Reply

x

Check Also

Prezentacija rakija brenda “Gospodska“ (Foto & Video)

– U Domu kulture u Knjaževcu je krajem protekle nedelje Firma “Frutimo“ ...