Home / Ekologija / U Knjaževcu održana Tribina o energetskoj efikasnosti (Snimak)

U Knjaževcu održana Tribina o energetskoj efikasnosti (Snimak)

Tribina o o energetskoj efikasnosti

Na Svetski dan energetske efikasnosti 5.mart  u knjaževačkom Domu kulture u organizaciji Centra  za održivu budućnost Zelena zona i  Saveta profesora prirodnih nauka održana je Tribinu o energetskoj efikasnosti pod nazivom „Energetska efikasnost- iskustva, problemi i pravci razvoja „.

Na tribini su govorili  predstavnici Javnog preduzeća Razvoj, JKP Toplane, Elektrodistribucije, SZTR Space group – Ivan Živković. vlasnik, Banke Intesa.

 Jelena Petrović, predsednica Saveta profesora prirodnih nauka opštine Knjaževac , započela je tribinu sledećom rečenicom „Povod za ovu tribinu je Međunarodni dan energetske efikasnosti – 5. mart, koji se danas obeležava širom sveta. Večeras smo okupili predstavnike nekoliko ustanova, preduzeća i institucija koji, svako iz svog ugla, govore o energetskoj efikasnosti, a na kraju tribine odgovaraće i na pitanja prisutnih“,

Na početku skupa, zanimljivu prezentaciju održali su naši mladi sugrađani, osnovci Milica i Vojislav, a zatim je o energetskoj efikasnosti u građevinarstvu, odnosno zgradarstvu, govorio Nebojša Ivanković.

U nastavku teksta možete videti kompletan snimak i fotografije sa održane tribine .


Izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Osam zlatnih medalja za Knjaževčane

Na  šestom Državnom prvenstvu u Powerliftingu Raw & EQ koje je održano ...