Home / Knjaževac / Turistička organizacija Knjaževac gost na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (Video)

Turistička organizacija Knjaževac gost na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (Video)

Na vodećem sajmu turizma u regionu i najvećoj turističkoj manifestaciji u zemlji, Turistička organizacija opštine Knjaževac i ove godine imaće štand u Hali 4 Beogradskog sajma na atraktivnoj lokaciji, preko puta štanda Turističke organizacije Srbije. Ove godine se na sajmu očekuje preko hiljadu i sto učesnika iz preko pedeset zemalja.

Najavljeni su trubači koji će predstaviti jednu novu manifestaciju – predtakmičenje za Sabor trubača u Guči. Za prezentaciju je zadužen naš sugrađanin Stefan Stanković, koji će prikazati deo naše bogate gastronomske ponude. Osim toga, planirana je i modna revija koju će organizovati Udruženje za negovanje tredicije ,,Izvorʼʼ iz Knjaževca. Za ovu priliku pripremljen je i promotivni material, potpuno novo izdanje i redizajn brošure Turističke organizacije Knjaževac ,,Seoski turizam,ʼʼ kao i dobro poznati ,,Turistički vodič.ʼʼ

,,Spremno dočekujemo Beogradski sajam. Pozivam sve naše sugrađane koji se zateknu ili dođu sa tom namerom u Beograd na centralni događaj – promociju Turističke organizacije opštine Knjaževac,ʼʼ rekao je direktorte organizacije, Boban Marković.

Centralni događaj i promocija zakazani su za 25. februar u 14 časova.

 

Pred nama je još jedan sajam turizma, 39. po redu, Beogradski sajam turizma. Turistička organizacija opštine Knjaževac i ove godine imaće štand u Hali 4 Beogradskog sajma na atraktivnoj lokaciji, preko puta štanda Turističke organizacije Srbije.



Mi spremno dočekujemo ovaj jedan od najvećih sajmova Balkana na kome se ove godine očekuje preko hiljadu i sto učesnika iz preko pedeset zemalja. Turistička je apsolutno spremna za ovaj sajam, gde ćemo centralni događaj i centralnu promociju imati u subotu 25. februara, kada ćemo u gostima imati pre svega trubače koji će najaviti jednu novu manifestaciju. To će biti predtakmičenje za Sabor trubača u Guči. Naravno, to neće biti sve. Što se tiče prezentacije, imaćemo i najboljeg mladog kuvara Balkana, našeg sugrađanina Stefana Stankovića, koji će prikazati deo naše bogate gastronomske ponude.

Takođe ćemo imati i modnu reviju koju će organizovati Udruženje za negovanje tredicije ,,Izvorʼʼ iz Knjaževca. Što se tiče promotivnog materijala, za ovu priliku pripremili smo potpuno novo izdanje i redizajn naše brošure ,,Seoski turizam,ʼʼ zapravo, smeštajni kapaciteti na Staroj planini, tako da je to izuzetna prilika da tu novu brošuru ispromovišemo. Naravno, tu je i naš stari, dobro poznati ,,Turistički vodičʼʼ, tako da spremno dočekujemo Beogradski sajam i pozivam sve naše sugrađane koji se zateknu ili dođu sa tom namerom u Beograd 25. februara u 14 h, centralni događaj je promocija Turističke organizacije opštine Knjaževac.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...