Home / Vesti iz Knjazevca / JP Razvoj / Tender za Zimsko održavanje ulica i lokalnih puteva na teritoriji opštine Knjaževac u sezoni 2014/2015

Tender za Zimsko održavanje ulica i lokalnih puteva na teritoriji opštine Knjaževac u sezoni 2014/2015

Čišćenje snega Knjaževac

Buldožer čisti sneg ka prilazu Ski centu Babin zub na Staroj planini

JP „Direkcija za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac“ objavila je poziv svim zainteresovanim licima da učestvuju u otvorenom postupku – Javne nabavke pod rednim brojem  broj JN 25/2014 koja se sodnosi na   usluge – Zimsko održavanje ulica i lokalnih puteva na teritoriji opštine Knjaževac u sezoni 2014/2015.

Predmet Javne nabake su usluge sluge čišćenja snega i  Materijali za zimsku službu na putevima.
Kriterijum za dodelu ugovora u ovom postupku javne nabavke je najniža ponuđena cena.
Rok za podnošenje ponuda je 31 dan od dana objavljivanja poziva za  odnosno do 23.10.2014.godine do 12 časova.Javno otvaranje ponuda će se obaviti u 1300 časova 23.10.2014.godine u prostorijama naručioca JP „Direkcija za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac“, Kej Dimitrija Tucovića 30, 19350 Knjaževac.

Uredbom o kategorizaciji državnih puteva Opština Knjaževac ima oko 300,00 km lokalnih puteva, 55,00 km ulica. Održavanjem puteva u zimskom periodu smatraju se radovi i aktivnosti neophodni za obezbeđenje prohodnosti i bezbednosti saobraćaja na ulicama i lokalnim putevima na teritoriji opštine Knjaževac, koji mogu biti ugroženi snežnim padavinama, zavejavanjem usled dejstva vetra ili poledicom usled niske temperature ili pojave ledene kiše.

Zimsko održavanje ulica i puteva uređuje se Programom zimskog održavanja koji se dostavlja preduzeću sa kojim JP „Direkcija za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac“ sklopi ugovor o zimskom održavanju ulica i lokalnih puteva u opštini Knjaževac.

Početak rada zimske službe je 15.11.2014. godine i njena aktivnost traje do 31.03.2015. godine. Ukoliko dođe do padavina ili potrebe za intervencijom zbog pojave poledice i sličnih vremenskih neprilika interveniše se i pre i posle ovog termina propisanog trajanja zimske službe.
Vozila, građevinska mehanizacija i druga oprema neophodna za zimsko održavanje puteva i ulica je definisana u konkursnoj dokumentaciji za predmetnu
javnu nabavku.

Konkursnu dokumentaciju možete pogledati i preuzeti u nastavku teksta.

Preuzmite konkursnu dokumentaciju :Izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : Časopis „Istok“, broj 10

Novi, jubilarni broj „Istoka“ je sa 220 strana do sada najobimniji. „Istok“ ...