Home / Ekologija / Specijalna nagrada za Eko film iz Knjaževca (Video)

Specijalna nagrada za Eko film iz Knjaževca (Video)

eko nagrada
Učenici Osnovne Škole „Dimitrije Todorovic Kaplar“ iz  Knjaževca predvođeni učiteljicom Gordanom Janevskom  dobitnicu su Specijalne nagrade Sekretarijata za zaštitu životne sredine koja će biti dodeljena na 5. Međunarodnom festivalu zelene kulture „Green Fest“ 31. oktobra 2014. godine u 20 časova.

Mladi Knjaževčani i njihova učiteljica  na ovom festivalu konkurisali su  Ekološkim  filmom pod nazivom  „Delujem lokalno, mislim globalno! koji su zajedno snimili.

 Peti međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ počinje u sredu, 29.oktobra  i trajaće tri dana, u Domu omladine Beograda. Revijalni i takmičarski filmovi, izložbe fotografija, zeleni inovativni proizvodi, inicijative i tehnologije, kreativne radionice, debate, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, deo su festivala „Green Fest“, koji pokreće zeleni talas promena u društvu.

U nastavku teksta možete videti film „Delujem lokalno, mislim globalno!
U okviru ove kategorije biće dodeljene nagrade u tri starosne kategorije: do 18, od 18 do 27, i preko 27 godina, kao i specijalna nagrada Grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Inače pre ove nagrade mladi Knjaževčani osvojili su  prvu nagradu na  konkursu ,, Moj grad buducnosti“ .

Izvor www.ekoknjazevac.com

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževčani na Festivalu borilačkih sportova BUDO 2017

Na Trgu oslobođenja u Zaječaru, u subotu, 16. septembra, biće održan Festival ...