Home / Timocka krajina / Knjaževac / Snimak 31 sednice SO Knjaževac (Foto & Video)

Snimak 31 sednice SO Knjaževac (Foto & Video)

Snimak 31 sednice SO Knjaževac

Na današnjoj 31.po redu sednice Skupštine opštine Knjaževac ispred odbornika se našlo ukupno 7.tačaka, a odbornici su nakon par kraćih rasprava svoj rad završili za tačno sat vremena.

Odbornici Skupštine opštine Knjaževac danas su nakon razrešenja sada već bivšeg V.D. Muzeja Milana Živkovića (dip.politikologa) imenovali Jelenu Nakić (politikologa) za vršioca dužnosti direktora Zavičajnog muzeja. Na sednici je usvojena i odluka o komunalnim delatnostima, imenovani su članovi Saveta za rodnu ravnopravnost, kao i Saveta za mlade. Glavne teme današnje rasprave između odbornika vlasti i opozicije bile su teme o kadrovskim rešenjima u Zavičajnom muzeja Muzeju i odluci o opštinskom pravobranilaštvu.

Redakcija Knjaževačkih vesti je i ovoga puta ceo tok skupštinskog zasedanja prenosila uživo putem interneta i kablovskog sistema u Knjaževcu.
U nastavku teksta možete videti kompletan snimak današnje Skupštine sa najzanimljivijim fotografijama.Kako nezvanično saznajemo u toku naredne nedelje trebalo bi doći do održavanja još jedne sednice o čemu ćemo blagovremeno obavestiti javnost.
Izvor Knjaževačke vesti
 

Leave a Reply

x

Check Also

Arhijerejska Liturgija u Knjaževcu ( Foto)

Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki g. Ilarion služio je svetu arhijerejsku liturgiju u ...