Home / Timocka krajina / Knjaževac / Prezentacija programa ,,Pokreni se za posao,, u Knjaževcu (video)

Prezentacija programa ,,Pokreni se za posao,, u Knjaževcu (video)

Zbog velikog interesovanja naših čitalaca za prezentaciju programa ,,Pokreni se za posao,, redakcija ,,Knjaževačkih vesti,, objavljuje kompletan video snimak celog toka prezentacije.Pogledajte šta o ovom programu kažu organizatori, predstavnici lokalne samouprave i predavači.


-Agencija za razvoj opštine Knjaževac, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS i Centar za radno angažovanje mladih organizovali su 3. decembra u Knjaževcu prezentaciju programa“Pokreni se za posao“.

Novi ciklus nacionalnog programa „POKRENI SE ZA POSAO“ pomaže pokretanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije.

Program “POKRENI SE ZA POSAO” sprovodi NVO „ENECA“ iz Niša u saradnji i uz finansijsku podršku kompanije Filip Moris. Program se uspešno realizuje još od 2009. godine u okviru koga je do sada podržano 278 klijenata iz cele Srbije iz oblasti poljoprivrede, zanatstva, proizvodnje i usluga.
Kroz program „POKRENI SE ZA POSAO” dodeljuju se bespovratna sredstva u vrednosti od 200.000,00 dinara za kupovinu opreme neophodne za pokretanje ili unapređenje sopstvenog biznisa, kao i stručne i poslovne obuke za klijente i savetodavna pomoć ekonomskih stručnjaka koji će ih uputiti u osnove malog preduzetništva.
U prethodnom konkursu „POKRENI SE ZA POSAO” podrzano je ukupno 118 kandidata na teritoriji Srbije. Više informacija o programu mogu se dobiti na sajtu www.pokrenisezaposao.rs. Rok za konkurisanje je 31.12.2013.Izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...