Home / Timocka krajina / Knjaževac / Preporuka Košarkaša Partizana ,, Udomite pse i mačke „

Preporuka Košarkaša Partizana ,, Udomite pse i mačke „

UdomljavanjaKošarkaški klub Partizan NIS i Udruženja BETA danas pokreću akciju udomljavanja nezbrinutih pasa i mačaka Grada Beograda „Mi zajedno možemo sve”.

Udruženje BETA i klub iz Humske ovim projektom žele da ukažu na važnost brige o životinjama, odgovornom vlasništvu i kulturi udomljavanja pasa i mačaka.

 Udruženje Beta postoji u još četiri grada u Srbiji, pored Beograda, tu su Zrenjanin, Knjaževac i Zaječar, matični grad udurženja i odakle je ova plemenita priča i počela.KK Partizan NIS je uvek skretao pažnju javnosti na osetljive društvene probleme, pa tako i ovim zajedničkim projektom želimo da pokažemo da naša zajednica uz odgovorno ponašanje zaista može da učini mnogo. Fotografije košarkaša Partizana sa psima i mačkama, koji čekaju da budu udomljeni, objavljivaćemo na svim društvenim platformama u nadi da ima navijača crno-belih, koji će im pružiti dom, miran i srećan život. Mi smo učinili jedan važan korak, udruženje BETA to čini već duži period, ostaje nam samo da nađemo pravo mesto za ove veoma zahvalne životinje.

Udruženje Beta Beograd je volontersko udruženje, koje nema svoje kancelarije, prihvatilište ili azil.

 

“Sve životinje koje spasimo zbrinjavamo po sopstvenim stanovima, plaćenim pansionima ili fosterima. Ovim se bavimo iz čiste ljubavi prema životinjama i uspeli smo u prethodnih godinu dana da zbrinemo, izlečimo i spasimo oko 250 životinja, od kojih već njih 150 uživa u svojim novim domovima. Trenutno brinemo o oko pedesetak pasa i mačaka. Pokrenuli smo zajedno sa KK Partizan ovu akciju kako bismo zajedno učinili još mnogo više za životinje kojima je potrebna pomoć”, istakla je Jelena Veselinov ispred udruženja.


Izvor vesti-online.com

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : OBAVEŠTENjE O IZVOĐENjU GAĐANjA

Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru će izvoditi gađanje na strelištu Streljačkog ...