Home / Vesti iz Knjazevca / Poziv za učestvovanje na treningu za multiplikatore/ke za program Mladi u akciji Evropske Komisije

Poziv za učestvovanje na treningu za multiplikatore/ke za program Mladi u akciji Evropske Komisije

Grupa “Hajde da…” iz Beograda i Edukativni Centar iz Kruševca, kao zvanično imenovane Kontakt tačke za

program Evropske Komisije „MLADI U AKCIJI”, uz podršku Ministarstva omladine i sporta pokreću projekat koji ima za cilj podizanje kapaciteta omladinskih organizacija, lokalnih i regionalnih Kancelarija za mlade kako bi u što većoj meri i na što kvalitetniji način uzeli učešće u Programu Mladi u akciji (MuA) Evropske Unije. Trening za multiplikatore, koji će se održati od 8-14. marta u Srbiji, jedna je od prvih komponenti ovog projekta u 2009. godini.

Na treningu će učesnici/e biti upoznati/e sa osnovnim procedurama za dobijanje finansijske podrške u okviru Programa Mladi u akciji, naučiti tehnike pisanja i upravljanja projektima u okviru ovog Programa i ovladati veštinama izvođenja promotivnih i edukativnih aktivnosti u cilju promocije ovog Programa mladima u lokalnim sredinama u Srbiji.

Rok za prijavljivanje na trening je 22. februar, 2009. Više informacija kao i aplikacioni formular možeš naći na novoj internet prezentaciji koja se bavi promocijom Programa Mladi u akciji u Srbiji – www.mladiuakciji.rs.

v


Прилагођена претрага


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...