Home / Timocka krajina / Knjaževac / Poliklinika „Zdravlje i zdrav život” Knjaževac

Poliklinika „Zdravlje i zdrav život” Knjaževac

Poliklinike „Zdravlje i zdrav život” Knjaževac:

Poliklinike „Zdravlje i zdrav život” Knjaževac:

Poliklinika „Zdravlje i zdrav Život” u Knjaževcu   počela je sa radom 01. 10. 2012. u skromnim uslovima zgrade nekadašnjeg preduzeća „Industrosirovina” (Noviteta) u ulici Knjaza Miloša, glavnoj ulici grada br. 149 sa mnogo entuzijazma i željom da znanjem i raspoloživim dijagnostičkim sredstvima budemo na usluzi građanima u popodnevnim satima kada mnoge specijalističke službe Opšte bolnice Knjaževac ne rade, kao i da u okviru dopunskog rada pružamo usluge kojih trenutno nema, ili za njih postoje duge liste čekanja u opštim bolnicama
U POLIKLINICI „ZDRAVLJE I ZDRAV ŽIVOT” U KNJAŽEVCU, SVE VRSTE ULTRAZVUČNIH PREGLEDA: STOMAKA, ŠTITASTE ŽLEZDE, LIMFNIH ŽLEZDA, BUBREGA, PROSTATE, SVAKOG RADNOG DANA OD 15 – 18 ČASOVA U POLIKLINICI „ZDRAVLJE I ZDRAV ŽIVOT”. MOGUĆNOST PREGLEDA U KUĆNIM USLOVIMA NAJMODERNIJIM PORTABL ULTRAZVUČNIM I KOLOR DOPLER APARATOM VRŠI DOKTOR DIMITRIJE NIKOLIĆ DIŠKO, RADIOLOG. ZAKAŽITE TELEFONSKIM PUTEM.

Poliklinika pruža specijalističke preglede iz neurologije, psihijatrije, ginekologije, opšte medicine, interne medicine – kardiologije i lasero terapije bolnih stanja, a u okviru dijagnostike raspolaže portabl – mobilnom ultrazvučnom i dopler aparatom za dijagnostiku karotida, abdomena, štitaste žlezde, ginekologije i srca, kao i EKG aparatom uz mogućnost dijagnostike i u kućnim uslovima.

Naše cene su simbolične i skromne, ali naše želje i misli su iskrene i poštene iz Poliklinike „Zdravlje i zdrav Život” u Knjaževcu poručuje Prim dr med Lela Mihajlović Jovanović

Telefon za bliže informacije 019/734-609  Mob: 069 895 07 26

Zainteresovani se sa radom  ,,Poliklinike „Zdravlje i zdrav Život” mogu bliže upoznati  putem informativnog web sajta koji se nalazi na adresi www.zdravljeknjazevac.com ili putem društvene mreže Facebook https://www.facebook.com/zdravlje.zdravzivot.

Takođe sva pitanja u vezi rada  ,, Poliklinike „Zdravlje i zdrav Život” građani mogu poslati na  meil Poliklinike čija je adresa  zdrav.knjaz@gmail.com.

Leave a Reply

x

Check Also

Arhijerejska Liturgija u Knjaževcu ( Foto)

Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki g. Ilarion služio je svetu arhijerejsku liturgiju u ...