Home / Drugi pišu / Pinkova zvezda Andrijana Radonjić iz Knjaževca ulazi u Zadrugu

Pinkova zvezda Andrijana Radonjić iz Knjaževca ulazi u Zadrugu

Druga grupa takmičara uselila se u novoizgrađeni grad, a onda je došlo na red predstavljanje tri seks bombe iz “Pinkovih zvezda” – Sare Reljić, Andrijane Radonjić i Zorane Stefanov navodi TV Pink.

– Od mene možete očekivati pozitivnog lika, nekomg ko zabavlja ljude. Ne može da mi se desi ljubav u “Zadruzi”, ali nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć – rekla je Sara, a potom se predstavila i Andrijana Radonjić.

– Biću normalna i ono što jesam. Plaši me ograničen prostor i to što ne znam kako ću se složiti sa ljudima. Što se ljubavi tiče – ako se bude pojavio princ na belom konju, onda može. Ovako, ne – ne želim da pravim budalu od sebe – objasnila je ona.

 

Autor: TvPink Printscreen

– Nikada se ne foliram. U konfliktnim situacijama sam živa vatra, nemoj me dirati, a ko me udariš tamo gde ne treba, pazi se – zapretila je treća po redu Pinkova zvezda Zorana Stefanov.

Njih je publika u studiju Televizije Pink dočekala ovacijama, a sve tri dame bile su saglasne u jednom – da im se seks pred kamerama u rijalitiju “Zadruga” neće dogoditi.

Autor: TvPink Printscreen

Sara je rođena 5. marta 1996. godine u Kotoru, u Crnoj Gori. Završila je srednju muzičku školu, a trenutno studira na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Voli da komponuje muziku, trenutno balansira između studiranja i pevanja. Učestvovala je u trećoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, i došla je do superfinala.

Autor: Ivan Vučićević

Andrijana Radonjić je rođena 19. oktobra 1995. godine u Knjaževcu. Osnovnu školu završila je u Požegi, a gimnaziju u Knjaževcu. Od devete do 16. godine je trenirala rukomet. Tokom treće godine srednjoškolskog obrazovanja počela je da se bavi pevanjem, da bi se po završetku gimnazije zbog posla preselila u Kosovsku Mitrovicu. Nakon toga je živela u Požegi, a zatim u Beogradu. Upisala je učiteljski fakultet u Užicu, ali zbog posla nije mogla da nastavi sa studijama. Kako živi u koferima, nijedan od ovih gradova nije njeno stalno mesto boravka. Za treću sezonu “Pinkovih zvezda” prijavila se na nagovor tate, ali nije očekivala da će doći do superfinala.

Autor: Ivan Vučićević

Zorana Stefanov rođena je 15. avgusta 1996. godine. Bavi se pevanjem od malena, a popularnost je stekla učešćem u najgledanijem pevačkom takmičenju, “Pinkove zvezde”. Zbog svog glasa, ali i izgleda, došla je do superfinala, a sada će gledaoci moći da je gledaju u rijalitiju “Zadruga”.

Autor: Ivan Vučićević

Autor: Pink.rs

x

Check Also

Održana 73. sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac

  73. sednica Opštinskog veća održana je danas. Opštinski većnici usvojili su ...