Home / Vesti iz Knjazevca / OSTAJEM U BRAKU! Trenutak istine: Da li je suprug loš u seksu?

OSTAJEM U BRAKU! Trenutak istine: Da li je suprug loš u seksu?

OSTAJEM U BRAKU!

Snežana Osmanović iz Zaječara, koja je umalo osvojila pola miliona dinara u „Trenutku istine”, tvrdi da ne zamera mužu što ju je sprečio da odgovori na ključno pitanje – da li misli da je on loš u seksu

Suprug Igor sprečio je Snežanu Osmanović iz Zaječara da postane prva takmičarka koja će producentima „Trenutka istine” olakšati kasu za pola miliona dinara. Mlada Zaječarka, koja je iskrenošću osvojila publiku u studiju, gledaoce, pa čak i voditeljku Tanju Vojtehovski, na kojoj se jasno videlo koliko ju je potresla Snežanina ispovest, ipak ne zamera suprugu što je pritisnuo crveno dugme i sprečio da odgovori na pitanje koje je donosilo pola miliona. Da li zamerate suprugu što vas je sprečio da odgovorite na pitanje da li mislite da je on loš u seksu? – Ne. Ništa mu ne zameram. On je uradio kako je mislio da treba. Mi smo se pre emisije dogovorili da idemo do 250.000 dinara, a ja sam samoinicijativno odlučila da idem dalje. Priča se da vaš motiv nije bio novac, već prilika da mu „vidite facu” kad odgovorite na neka pitanja? – Za mene je ovo bila samo lepa igra. Ja sam to tako shvatila i tako se i ponašala. Baš me briga šta drugi misle. U početku niste mogli da poverujete da ste „pali” na pitanju da li ostajete u braku samo zato što nemate volje da se razvedete? – Odgovorila sam da nije tako, i još to mislim. Nije mi jasno šta se desilo. Ja smatram da sam rekla istinu, i sada da mi ponovo postave to pitanje, isto bih odgovorila. Šta o tome misli moja podsvest, stvarno ne znam. Priznali ste da ste se potukli sa suparnicom zbog vašeg muža. Da li mislite da je bilo koji muškarac vredan toga?

Ne razmišljam o tome. Ja sam, jednostavno, takva. Muž i ja smo i dalje zajedno i sve je u redu između nas. Žao mi je što nisam uzela novac, ali mislim da će mi brak posle ovoga biti još bolji. Da li vam je neko od porodice ili prijatelja zamerio što ste bili toliko iskreni? – Naprotiv. Svi me hvale i tapšu po ramenu. Prava sam TV zvezda u svom kraju. Zaječar je malo mesto, svi se znamo međusobno, i dosad nisam srela nikoga ko bi mi zamerio. Posle snimanja emisije na parkingu je, navodno, došlo do fizičkog obračuna između vašeg supruga, s jedne, i oca i brata, s druge strane? – To sam i ja čula, ali to nije istina. Imali smo neki problem sa autom, koji nije hteo da upali, pa je tu bilo guranja, pa šlepovanja, mnogo komešanja, pa je neko možda pogrešno protumačio. Što se mene tiče, mogu i ponovo na poligraf da bih dokazala da to nije istina.

A. S. IGNJATOVIĆ PRESS

Sneža je neistinitim odgovorom izgubila šansu da osvoji 500.000 dinara…

Na pitanje da li se ljutila kad je saznala da muž ima ljubavnicu, Sneža je hitro odgovorila potvrdno… Snežana Osmanović iz Zaječara bila je sinoć glavna zvezda emisije TV PINK „Trenutak istine”. Na pitanje da li se ljutila kad je saznala da muž ima ljubavnicu, Sneža je hitro odgovorila potvrdno, što je poligraf potvrdio kao istinu, bez upuštanja u detalje da je takmičarka – kako je rekla – nesretnicu i prebila! Usledilo je pitanje, da li Sneža misli da je njen muž loš u seksu, ali je tog časa taj muž stopirao odgovor i Sneža je neistinitim odgovorom izgubila šansu da osvoji 500.000 dinara.

24 Sata


Прилагођена претрага


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...