Home / Drugi pišu / Osmomartovski Koncert „Legendi“ u Knjaževcu među top dešavanjima

Osmomartovski Koncert „Legendi“ u Knjaževcu među top dešavanjima

Legende u Knjaževcu

Redakcija Dnevnih novina „Blic“ objavila je tekst pod nazivom „Dame biraju: Evo ko gde peva za 8. mart“ u kome se Osmomartovski Koncert „Legendi“ u Knjaževcu kotira među top dešavanjima u Srbiji.

Inače ovome je predhodio događaj u Sava Centru u Beogradu gde je potpisan  sporazum o saradnji između muzičke grupe “Legende” i Doma kulture u Knjaževcu. Sporazum uključuje održavanje osmomartovskog koncerta u Knjaževcu, koji će od ove godine postati tradicija, ali u zajednički rad na kulturnom nasleđu, kao i negovanje dobrih poslovnih običaja i prijateljskih odnosa.

Karte za osmomartovski koncert su u prodaji bile puštene već od 16. februara, na blagajni Doma kulture po simboličnoj ceni od 100 dinara.

Neki omiljeni pevači će za Dan žena nastupiti pred publikom iz dijaspore, dok će i nekoliko pevačica poput trudne Lene Kovačević zapevati kao poklon ženskom svetu. 

Dame sa prostora bivše Jugoslavije koje žive u Švedskoj imaće priliku da uživaju u hitovima Zdravka Čolića koji je još pre nekoliko meseci u Švedskoj zakazao osmomartovski koncert.

Haris Džinović i za Dan žena nastupiće u Americi, gde je trenutno na turneji.

 

Obažavateljke grupe“ Legende“  tog dana mogu ih slušati ukoliko rezervišu svoje mesto u sali u Knjaževcu.

Beograđanke i njihove snažnije polovine imaju na raspologanu najviše mesta za izlazak na praznik posvećen ženama, a Lena Kovačević i Jelena Tomašević daće sve od sebe da se posetioci njihovih svirki sjajno provedu.

Dok Jelena Tomašević bude pevala u restoranu u centru Beograda, njen suprug Ivan Bosiljčić će damama iz Smedereva čestitati Dan žena svojom poezijom i pesmama prilagođenim toj prilici.

Sergej Ćetković će pevati Crnograkama i njihovim gošćama, ali svim muškim pratiocima u hotelu  Splendid u  Budvi.

Stasiti crnogosrski pevač tog dana slavi i svoj rođendan, tako da nema sumnje da će u publici biti i njegova  supruga Kristina, a on će se osećati kao najvoljeniji muškarac zbog mnoštva poljubaca i zagrjaja koje će dobiti od publike i njegovih najmilijih.


Izbor Blic /Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Prezentacija rakija brenda “Gospodska“ (Foto & Video)

– U Domu kulture u Knjaževcu je krajem protekle nedelje Firma “Frutimo“ ...