Home / Vesti iz Knjazevca / Neverne bebe koncert u Knjazevcu

Neverne bebe koncert u Knjazevcu

четвртак, фебруар 26,

Nakon malog januarskog predaha Neverne bebe nastavljaju sa koncertima…
I u ovoj godini družićemo sa sa svojom publikom na gradskim trgovima, halama, u klubovima ali i pozorišnim prostorima – to je jedna lepa novina koja je startovala krajem prošle godine i taj trend će biti nastavljen i dalje. Za sada najavljujemo Kraljevo ( 13.02. ), Blace ( 20.02. ), Negotin ( 25.02. ), Knjaževac ( 26.02. ), Kulu ( 27.02. ), tradicionalni koncert u Novom Sadu u klubu “Trema” ( 07.03. ) i Trstenik ( 02.04. )
a u perspektivi su i neka iznenađenja o kojima ćete biti blagovremeno obavešteni kao i do sada.
Vidimo se na koncertima, pozdravljaju Vas Vaše

Neverne bebe

Pocetak  cetvrtak 26.februar 2009 godine  Dom Kulture Knjazevac

Na konkurs beogradskog benda Neverne bebe za najbolju autorsku pesmu neafirmisanih izvodjaca sa prostora bivse Yu za nepun mesec dana od objavljivanja prijavilo se nesto manje od 40 bendova i pojedinaca.
Za sad ih je najvise iz Srbije, slede Hrvatska sa 7 prijavljenih bendova, BiH sa 3, Makedonija sa 2 i Slovenija sa jednim bendom.
Clanovi Nevernih beba pristigle materijale uveliko preslusavaju a sve raduje cinjenica da se i pored toga sto su u pitanju demo snimci vec prepoznaju kvalitet i odredjeni potencijal koji su mladi neafirmisani muzicari ponudili.

Prijave i dalje pristizu ali ih je dosta nekompletnih te sve zainteresovane molimo da se sa propozicijama najpre upoznaju na www.neverne-bebe.com.
Podsecamo da je konkurs otvoren do 01.04.2009. godine.

Molimo vas da na sledeci mail milica@neverne-bebe.com javite da li postoji mogucnost objavljivanja ove vesti na vasem sajtu ili u nekoj od vasih emisija.

Srdacan pozdrav
Urednistvo Sajta www.neverne-bebe.com

Прилагођена претрага


2 comments

  1. Greska! Izvinite! Koncert pocinje oko 20:30.

  2. Koncert Nevernih beba pocinje u 22h. Predvidja se da ce koncert trajati puna tri sata, jer je to njihovo prvo gostovanje u Knjazevcu. Bend zeli da Knjazevcanima nadoknadi svo propusteno vreme.
    Cena karata je 300 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...