Home / Bezbednost / Napadnut svrljiški šahista Miroslav Tošić

Napadnut svrljiški šahista Miroslav Tošić

Tošića je ispred ŠK „Zeleni vrh“ napao, kako kaže, bez povoda kolega S.M.

Poznatog srpskog šahovskog velemajstora Miroslava Tošića iz Svrljiga u sredu, oko 18h, ispred prostorija Šahovskog kluba „Zeleni vrh“ napao je, kako tvrdi, njegov kolega Svrljižanin S.M.

Incident u kome je napadnut nekadašnji prvak Jugoslavije i pobednik nedavnog Trofeja Beograda, dogodio se u samom centru Svrljiga, dok se u prostorijama kluba, u bivšoj Robnoj kući, odigravao prijateljski turnir sa šahistima iz Knjaževca.– S.M. je u vidno pripitom stanju najpre ušao u klub gde je vređao goste i učesnike turnira, zbog čega sam otišao u policiju kako bi ih upozorio na njegovo ponašanje, ali smo u dogovoru sa policajcima, sačekali da se situacija reši mirno, nadajući se da će S.M. sam napustiti prostorije – kaže Tošić za Južne vesti.

Dok je izlazio iz policije, kaže da je video S.M. kako napusta prostorije kluba i da ga je zaobišao na stepeništu, ali da ga je S.M. bez ikakve najave udario pesnicom u lice, a potom počeo da ga vređa. Tošić kaže da je, bez rasprave, samo ušao u prostorije kluba i o incidentu obavestio policiju.

Pozadinu napada Tošić nije želeo da komentariše, a policija se još uvek nije oglasila o ovom incidentu.


http://www.juznevesti.com

Leave a Reply

x

Check Also

Osam zlatnih medalja za Knjaževčane

Na  šestom Državnom prvenstvu u Powerliftingu Raw & EQ koje je održano ...