Home / Ekonomija / Licitacija za godišnji zakup pijačnih tezgi i mesta na zelenoj pijaci u Knjaževcu

Licitacija za godišnji zakup pijačnih tezgi i mesta na zelenoj pijaci u Knjaževcu

licitaciju za godišnji zakup pijačnih tezgi i mesta na zelenoj pijaci u Knjaževcu

Javno komunalno preduzeće “Standard“ iz Knjaževca objavilo je licitaciju za godišnji zakup pijačnih tezgi i mesta na zelenoj pijaci .

Licitacija će biti održana  na vašarištu 28. marta od 10:00 do 17:00 časova u prostorijama “Standarda“.  Početna cena za tezgu bez krova iznosi  2.508,33 dinara, za tezgu sa krovom 3.350,00 dinara, za tezgu sa krovom i sandukom 4.266,67 dinara, a za obeleženo mesto bez tezge 995,83 dinara. Pravo licitiranja imaju sva fizička i pravna lica pod jednakim uslovima. Licitanti moraju posedovati ličnu kartu.

Inače na  izlicitirani iznos plaća se porez od 20% i ekološka taksa.  Svi licitanti moraju imati baždarenu vagu za merenje, a pre početka licitacije, treba da prilože kopije uverenja o posedovanju baždarene vage od strane Direkcije za mere i dragocene metale. Sve vage, koje će se od prvog aprila ove godine upotrebljavati na pijaci, moraju posedovati ovo uverenje, adekvatan državni žig i nalepnicu.  Bliže informacije mogu se dobiti u upravi pijace, ili na telefon 731-190.

U nastavku teksta možete videti kompetan poziv z alicitaciju.

Preuzmite dokument :Leave a Reply

x

Check Also

Arhijerejska Liturgija u Knjaževcu ( Foto)

Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki g. Ilarion služio je svetu arhijerejsku liturgiju u ...