Home / Vesti iz Knjazevca / ,,KOMSIJA,, iz Bora prvi ucesnik u „Grandioznoj Alo! transformaciji“

,,KOMSIJA,, iz Bora prvi ucesnik u „Grandioznoj Alo! transformaciji“

Goran spreman za novi lični opis

Prvi muškarac izabran u „Grandioznoj Alo! transformaciji“ obavio sve neophodne preglede

Prvi „Alo!“ supermen, Goran Kecić (42) iz Bora, prošao je kroz sve neophodne medicinske preglede i konsultacije s lekarima koji će mu promeniti izgled, ali i život u našoj akciji „Grandiozna Alo! transformacija“. detaljnije..


Stručnjaci stomatološke ordinacije „Apolonija“, velnes centra „Korpore“ i klinike za plastičnu hirurgiju „Komnenus“ zaključili su da nema nikakvih prepreka da se Goran podvrgne estetskim korekcijama i promeni lični opis. Najteži deo posla u pripremnoj fazi Gorana je očekivao u fitnes studiju „Korpore“. Morao je dobro da se oznoji kroz zagrevanje, da bi trener dobio dovoljno podataka da napravi program prilagođen njegovim potrebama. Posle merenja kilaže i laganog razgibavanja, na red su došle vežbe kojima su mu proverili kondiciju i izdržljivost, a urađen mu je i kardio-test. – Proverili smo koje sprave može da koristi, a koje ne, kao i do koje težine možemo ići. Goran nije baš u najboljoj formi, kako je i sam priznao, vidi se da dugo nije vežbao. Ima malo problema i sa ravnotežom, ali se s tegovima sasvim solidno snalazi. Kad prođe kroz naš program i promeni donekle način ishrane, rezultati će biti odlični – objasnio nam je njegov trener Aleksandar Ilić. – Nije mi smetao ovaj napor, posebno zato što sam vežbao uz moju omiljenu muziku osamdesetih godina – kaže Goran dok se vozimo ka klinici za plastičnu hirurgiju „Komnenus“. Doktor Igor Georgijev je pregledao testove krvne slike, pluća i srca i zaključio da nema prepreka da se Goran podvrgne estetskim korekcijama. – Uradićemo mu liposukciju stomaka, korekciju kapaka, jer su delimično spušteni, kao i lagano osvežavanje lica – najavio je dr Georgijev, a Goran je priznao da bi vežbanjem sigurno uspeo da sredi stomak, ali ne i višak sala koji se nagomilao oko struka. On se sa stomatolozima klinike „Apolonija“ dogovorio da za gornju vilicu urade totalnu protezu, dok bi za donju uradili delimičnu protezu. – Goranu smo već snimili zube i pokazalo se da su veoma lošeg kvaliteta, tako da je vađenje neophodno. Gornja proteza se fiksira po principu vakuma, jer se taj deo vilice ne pomera, dok ćemo mu na donjoj deo zuba nadograditi, a ostalo ćemo rešiti protezom. Zubi će mu biti mnogo belji – pojasnio je stomatolog Radule Mrkić. Goran priznaje da s nestrpljenjem očekuje stomatološke zahvate: – Čim sredim zube, utisak će biti sigurno mnogo bolji. Ipak, cela transformacija mi je motiv da posle zahvata nastavim da radim na sebi.

Važna mu je ženska pažnja

Pre estetskih korekcija kojim će se povrgnuti, Goran Kecić je razgovarao sa neuropsihijatrom dr Sanjom Jakulić, koja je ocenila da je on potpuno pripremljen za transformaciju koja ga uskoro očekuje. – Raspoloženje mu je veoma dobro, miran je i vrlo razložan. Na ovu akciju podstakla ga je delimično želja za popularnošću, on je čovek koji uživa u pažnji i nesvakidašnjim stvarima. Važan faktor je i novac, kao i ženska pažnja – kaže je dr Jakulić.

Bez silikonskog testisa

U dogovoru sa doktorom Georgijevim, iz „Komnenusa“, Goran je odustao od ugradnje silikonskog testisa. – Praksa je da se testis uglavnom ugrađuje mladićima u dvadesetim godinama. Ti već imaš dvoje dece, završio si tu fazu u životu, mislim da nema potrebe da sebe izlažeš i ovoj operaciji – posavetovao ga je doktor, a naš dobitnik se s njim složio.

Прилагођена претрага

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...