Home / Vesti iz Knjazevca / Knjazevcanin Zoran Milanović dobitnik Press nagrade

Knjazevcanin Zoran Milanović dobitnik Press nagrade

50.000 DINARA ZA PENZIONERKU!

Nada Gojak iz Zemuna dobila je 50.000 dinara na kartici Rajfajzen banke, Zoran Milanović iz Knjaževca tuš-kabinu

U velikoj nagradnoj igri Pressa svakog dana širom Srbije i Republike Srpske odlepljuju se vredne nagrade! U utorak su najviše sreće imali penzionerka Nada Gojak iz Zemuna, koja je dobila 50.000 dinara na kartici Rajfajzen banke i mašinbravar Zoran Milanović iz Knjaževca, koga je Press nagradio izuzetno vrednom „minoti” tuš-kabinom.

Nada Gojak kaže da je presrećna što je osvojila 50.000 dinara. – Penzionerka sam i svaki dinar mi je dobrodošao. Pedeset hiljada dinara potrošiću natenane, i to na svakodnevne kućne potrebe i namirnice, a jedan deo novca ću dati i svom unuku. Još nisam svesna da sam osvojila ovako vrednu nagradu, ali sigurno ću se osvestiti kada novac „legne” na moj račun. Pressu od srca hvala – priča presrećna Nada Gojak. U utorak je srećne ruke bio i mašinbravar Zoran Milanović (43) iz Knjaževca, koji je odlepio „minoti” hidromasažnu tuš-kabinu! On je Press s dobitnim stikerom kupio u prodavnici u centru Knjaževca

kada se vraćao s posla.

– Osećaj je neopisiv… Ova nagrada mi je velika k’o kuća! Planirao sam da u dogledno vreme izbacim kadu iz kupatila i kupim tuš-kabinu. Presrećan sam i stvarno ne mogu da verujem da sam i ja konačno uspeo posle dužeg vremena da nađem stiker ispod kojeg se krije vredna nagrada – kaže Zoran Milanović.

Naš srećni dobitnik, kako kaže, očekivao je da će osvojiti neku od nagrada, ali ne baš ovoliko vrednu.

– Želeo sam da pronađem bar majicu ili ranac, čisto da se i ja nađem u Pressovoj porodici. Međutim, sreća me je pogledala i osvojio sam mnogo vredniju nagradu. Jedva čekam da preuredim svoje kupatilo. Ima da se tuširam i masiram „šmrkovima” celo leto – prezadovoljan je Zoran.

Želeo sam da pronađem bar majicu ili ranac, a dobio sam tuš-kabinu ... Zoran Milanović iz Knjaževca

Pored Zorana i Nade, u velikoj nagradnoj igri Pressa vrednu nagradu u utorak osvojio je i Kragujevčanin Predrag Spasojević. On je odlepio novi DVD plejer.

Pridružite se i vi našim srećnim dobitnicima. Znate već, sve što treba da uradite jeste da kupite Press, odlepite nagradni kupon po perforaciji i odmah osvojite neku od vrednih nagrada. U ovoj kriznoj 2009. godini samo s Pressom možete odlepiti od sreće. I zato, igraj, Srbijo, igraj, Srpska!

<script type=”text/javascript”><!–
google_ad_client = “pub-3546760630740136”;
/* 468×15, ?????????? 25.3.09. */
google_ad_slot = “9800796897”;
google_ad_width = 468;
google_ad_height = 15;
// –></script> <strong><script src=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js” type=”text/javascript”></script></strong>

(D. B. S.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...