Home / Drugi pišu / Knjaževčanin prodaje džip napravljen od „juga“ za 500 evra !

Knjaževčanin prodaje džip napravljen od „juga“ za 500 evra !

Knjaževčanin prodaje džip napravljen od juga

Mada je kragujevački “jugo” doživeo svoju kabriolet verziju i mada je pravljen u varijanti “auto na struju” ipak nikada od “juga” nastao nije džip. U Kragujevcu nije, ali u Knjaževcu jeste.

Na sajtu za trgovinu “Kupujem- prodajem” postavljen je oglas da je na prodaju “YUgo djip”, a reč je, pokazuju fotografije, o džipu napravljenom od “juga”.

Oglas je u rubrici “automobili BMW”, u podrubrici “neispravno ili oštećeno”. Ako se malo porazmisli, pod istom rubrikom su mogli da budu prodavani ovi automobili izvezeni direktno iz fabrike. Kako bilo, prodavac potpisan kao Emina, robu ceni 499 evra.– Yugo djipp… jedinstveno vozilo. . šasija i diferencijal mucubiši l300. Školjka yugo. Motor i menjač bmw 524 td. Motor perfektan, pali, radi fenomenalno. Ne dimi, ne baca ulje. . na motoru stavljen nov zupast kaiš i spaner zupčastog kaiša. Ostalo je da se povežu sitnice oko struje. Ima servo volan. Posedujem papire od limarije i od motora. Samo ozbiljni kupci. Moguca zamena, navodi prodavac uz svoj broj telefona.

Da sve bude još zanimljivije, ovaj oglas pogledan je skoro 19.200 puta. Na fotografijama se vidi parkiran jugo džip u dvorištu kraj drvljanika i drva koje je domaćin cepao. Prodavac je pošten, pa je jasno fotografisao i delove natrule limarije, ali i deo gde se lepo vidi da je lim prefarban osnovnom bojom, posebno tamo de je limarija krpljena i varena.

Suncem obasjan džip na fotografijama “šepuri se” i novim gibnjevima, pa to sklanja pažnju sa “ćelavih” guma. Oglas je postavljen pre šest dana.Izvor: Telegraf.rs

Foto: Printskrin / Kupujemprodajem.com

Leave a Reply

x

Check Also

Prezentacija rakija brenda “Gospodska“ (Foto & Video)

– U Domu kulture u Knjaževcu je krajem protekle nedelje Firma “Frutimo“ ...