Home / Timocka krajina / Knjaževac / Knjaževčani spremi za proslavu prvomajskih praznika !?

Knjaževčani spremi za proslavu prvomajskih praznika !?

BaseName_00046

Ekipa novinara Knjaževačkih vesti danas je obišla Knjaževačko odmaralište Banjica,   povodom sutrašnje proslave prvog maja.

Za razliku od prethodnih godina kada se mesto na „Banjici“ pred prvomajske praznike „zauzimalo“ i po par dana ranije, ovoga puta Banjica je gotovo pusta.

Osim par gostiju u  restorana na Banjici gotovo da nema drugih gostiju, ali ni  traga nekoj ranijoj gužvi i euforiji pred sutrašnji praznik.Izletište je lepo uređeno i spremno za sutrašnji praznik.Trava je okošena i sve izgleda spremno za sutrašnju proslavu prvomajskog  uranka.

Dolazeći na izletište primetili smo nekoliko šatora ispred Banjice iz kojih se ori graja i muzika, što nas je bar za trenutak podsetilo na nekadašnje uranke.U gradu se takođe ne oseća  ona stara prvomajska euforija zbog koje danima nismo mogli ući u prodavnice od onih koji su frezama,  traktorima i u gepecima svojih automobila trpali velike količine hrane i pića.

Pored Banjice veći broj gostiju sutra se  očekuje na Baranici, Staroj planini (restoran Plaža na Staroj planini), Bigru, Tupižnici … Zadnje meteo prognoze kažu da će  sutra u Knjaževcu biti  lepo i sunčano vreme sa temperaturama preko 20 stepeni.

Pa dragi Knjaževčani želimo Vam srećan sutrašnji Međunarodni praznik rada 1. maj.

U nastavku teksta možete videti današnje fotografije sa Banjice.Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...