Home / Timocka krajina / Knjaževac / Knjaževac : Zadovovoljni učenici

Knjaževac : Zadovovoljni učenici

oš dubrava

UČENICI OŠ “ DUBRAVA “ ZADOVOLjNI OSVOJENIM NAGRADAMA NA LIKOVNOM KONKURSU POVODOM DANA “ SVETOG SAVE “ U ORGANIZACIJI ZAVIČAJNOG MUZEJA KNjAŽEVAC

Na tradicionalnom “ Dečijem likovnom salonu Sveti Sava “ koji je se ove godine održava dvadeset četvrti put u organizaciji Zavičajnog muzeja Knjaževac i porodice Mihajlović,na konkursu za najlepši likovni rad,u kategoriji od prvog do četvrtog razreda,prvu nagradu osvojila je učenica 4/2 odeljenja OŠ “ Dubrava “ Ana Ranđelović.
U kategoriji od petog do osmog razreda učenica 8/1 odeljenja, Anja Radenković osvojila je treću nagradu a u kategoriji individualnih radova, Staša Živić učenik 7/2 odeljenja dobio je prvu nagradu a Vukan Joksimović učenik 2/2 odeljenja OŠ “ Dubrava “ treću nagradu.
Tema konkursa i ove godine je bila slobodna.
Pored konkursa za najlepši likovni rad,tradicionalno,raspisan je i konkurs za najlepši slavski kolač povodom Dana Svetog Save.
Uručenje nagrada učenicima zakazano je za 27.01.2015. god. u 13 časova u Galeriji Zavičajnog muzeja kada će biti otvorena i izložba radova.


izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...