Home / Drugi pišu / Knjaževac : SNS- 36,2 %, GG Knjaz – 30,4 %, „Za Knjaževac zajedno“ – 13,8 %, SPS – 10,9 % USS – 6,6 % –

Knjaževac : SNS- 36,2 %, GG Knjaz – 30,4 %, „Za Knjaževac zajedno“ – 13,8 %, SPS – 10,9 % USS – 6,6 % –

Izbori 2016 - lokal copy

Na lokalnim izborima u Knjaževcu pobedila je SNS sa osvojenih gotovo 35 odsto glasova. Za njima sledi Narodni pokret “Knjaz“, koji predvodi još uvek aktuelni predsednik opštine Milan Đokić, sa 30 odsto glasova.

Prema preliminarnim rezulatatima Opštinske izborne komisije u Knjaževcu, koje nam je danas saopštila Vesna Božinović predsednica komisije, na lokalnim izborima u ovoj opštini cenzus je prešlo 5 izbornih lista. 

Najviše glasova osvojila je koalicija oko SNS-a – 36,2 %, GG Knjaz – 30,4 %, Koalicija „Za Knjaževac zajedno“ – 13,8 %, SPS – 10,9 % i Ujedinjena seljačka stranka – 6,6 %. Ostale izborne liste nisu prešle cenzus.

Predsednica Komisije je nakon sastanka, koji je održan danas u podne, istakla da je reč o preliminarnim rezultatima i da će konačne rezultate komisija objaviti najverovatnije sutra, kada će se znati i da li će na nekim mestima doći do ponavljanja izbora.
ZA MEDIJA

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : OBAVEŠTENjE O IZVOĐENjU GAĐANjA

Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru će izvoditi gađanje na strelištu Streljačkog ...