Home / Timocka krajina / Knjaževac / Knjaževac : Skupština u ponedeljak

Knjaževac : Skupština u ponedeljak

32 SOK

Dragan Mančić Predsednik Skupštine opštine Knjaževac zakazao je za 16.mart 2015 godine (ponedeljak) 32.sednicu Skupštine opštine Knjaževac.

Na dnevnom redu se nalazi 16 tačaka, a sednica će se održati u sali Društvenog kluba Doma kulture u Knjaževcu sa početkom u 10 časova.

U nastavku teksta možete videti dnevni red naredne sednice, a najzanimljivije tačke  su Predlog rešenja o imenovanju diretkota Turističke organizacije kao i predlog razrešenja i imenovanja vršioca dužnosti JP Sportsko turistički resursi Knjaževac, program uređenja građevinskog zemljišta, održavanja puteva, ulica i komunalne infarstrukture, predlog odluke o doprinosima za uređenje građevinskog zemljišta. Razmataraće se izveštaji o radu ustanova kulture i Centra za socijalni rad, program Crvenog krsta, Regionalnog centra za stručno usavršavanje.

Ceo tok sutrašnjeg Skupštinskog zasedanja redakcija Knjaževačkih vesti kao i više godina do sada  prenosiće putem interneta i svog TV Kanala koji se nalazi na adresi www.tv.knjazevac.org.rs i putem kablovskog sistema u Knjaževcu.


32 SOK

Izvor Knjaževačke vesti

Leave a Reply

x

Check Also

Knjaževac : POČELA „ČITAONICA IGRAONICA“

Na Dečjem odeljenju Narodne biblioteke „Njegoš“ počela je realizacija edukativno zabavnog programa ...