Home / Bezbednost / Knjaževac : Radovi kroz klisuru „Korenatac“ (Foto)

Knjaževac : Radovi kroz klisuru „Korenatac“ (Foto)

DSC04372

Svi putnici koji su se proteklih dana uputili ka Kalni i Skijalištu na Staroj planini mogli su  u klisuri „Korenatac“ primetiti radove na zameni  zaštitne ograde kroz klisuru  i čišćenje puta od odrona i šiblja.

Radove na zameni više nego dotrajale i trule ograde izvodi Preduzeće privatno preduzeće UNIPROMET d.o.o. iz Čačka, čija je delatnost  proizvodnja i ugradnja opreme za puteve.

Dok sanaciju i čišćenje puta izvodi PREDUZEĆE ZA PUTEVE “Zaječar” A.D. – Strabag koja izvodi i redovno održavanje puta – čišćenje snega  ka Staroj planini.

Jedna zamerka radnicima obe firme je nedovoljno obeležavanje radova na putu, jer pored obične table za obeležavanje radova ne postoje i svetlosna signalizacija, te je vozačima veoma teško uočavanje vozila i radnika u gustoj magli i uzanom putu, pogotovo na prilazu ka Skijaškom centru na Staroj planini.

Inače   Preduzeću za puteve Zaječar a.d. Zaječar potrebni su  radnici sa iskustvom za rad sa motornom testerom na teritoriji opština Knjaževac i Boljevac.

U nastavku teksta možete videti kako teku radovi.


Preduzeće za puteve traži radnike  Obavezno je posedovanje uverenja o stručnoj osposobljenosti za rukovanje motornom  testerom, a poželjno posedovanje sopstvene motorne testere.  Za sve dodatne informacije pozvati na telefon 019/422-528, ili doći lično u Preduzeće za puteve Zaječar a.d. Zaječar, ul. Generala Gambete 68.

 

 

Leave a Reply

x

Check Also

Arhijerejska Liturgija u Knjaževcu ( Foto)

Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki g. Ilarion služio je svetu arhijerejsku liturgiju u ...