Home / Foto / Knjaževac : Put za Pričevac (Foto & Video)

Knjaževac : Put za Pričevac (Foto & Video)

Put za Pričevac

Sinoć su meštani sela Pričevac u sali Doma u mesnoj zajednici Dubrava  održali sastanak povodom uređenja puta za to selo.

Sastanku je pored većeg broja meštana Pričevca prisustvovao i Mladen Radosavljević , direktor Direkcije za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac.

Direktor „Razvoja“ je ovom prilikom prisutnim građanima objasnio na koji način mogu dobiti radne mašine i određena sredstva za radove na putu za Pričevac.

Svaka Mesna zajednica sklapa sa Direkcijom ugovor o radovima  i tom prilikom garantuje da tamo gde se izvode radovi su rešeni pravno imovinski odnosi.Tehniča lica će narednih dana obići Pričevać i proceniti vrednost  izvođenja radova.Učešće će se naknadno odrediti , a procenjuje se da će biti u istom iznosi kao i prethodne godine.Sve vreme izvođenja radova predstavnici sela Pričevac će sa ljudima iz Razvoja kontrolisati tok i kvalitet radova i to će važiti za sve mesne zajednice istakao je Radosavljević.Takođe se od sada više neće finansirati radovi na uređenju šumskih puteva jer je u prethodnom periodu dolazilo do  zloupotrebe istih.

Na sastanku su  izabrana tri predstavnika koja će pomoći i nadzirati radove.Održavanje sastanka je omogućila Mesna zajednica Dubrava u svom adaptiranom domu, koji nakon više godina propadanja ponovo dobija svoju namenu.

U nastavku teksta možete videti fotografiej i snimak sa sinoćnjeg sastanka. 

 

Leave a Reply

x

Check Also

Koncert ansambla KOLO – 4.oktobra

Dom kulture Knjaževac u subotu 4.novembra organizuje koncert ansambla KOLO. Početak koncerta ...